hur man målar en mustang

hur man målar en mustang

Mustang är en av de mest älskade bilar i Amerika idag. Känt för att vara en muskel bil, är det verkligen kan ändras till någon person i smaken. Men innan dessa förändringar äger rum, utseendet på din Mustang kommer sannolikt behöva ett nytt lager färg. Oavsett om det är en begagnad bil eller bara själva tankskalet, ett nytt lager färg på din Mustang kan få den att fungera. Koncentration och tålamod behövs, utan att återställa din Mustang kommer att vara väl värt tiden

Du behöver:.
Stora plastskivor eller gamla lakan.
Färgborttagningsmedel (tillval).
Färgborttagningsmedel efter tvätt (valfritt).
Plastskrapan (tillval).
Bil svampar.
Blandning koppar.
Trä rör pinnar.
HVLP typ måla pistol.
High tech typ primer.
Tvådelad baslack färg.
Klarlack system färger.
Mjuk trasa.
Handskar.
Skyddsglasögon.


1.
Ta bort eventuella föremål som stör ditt arbetsområde att ha en stor mängd arbetsplatser. Lägg ut de stora plastfolie eller gamla lakan under bilen och det område där du kommer att måla.
2.
Om färgen på din Mustang är redan slitna, måste du köpa och tillämpa en färgborttagningsmedel som Poly Super strippa eller CitrisStrip Färgborttagare innan ommålning kroppen. Du behöver också färgborttagningsmedel efter tvätt och en plastskrapa.
3.
Med en fuktig bil svamp, förbereda Mustang yta genom att torka bort smuts och fett och sedan använda en torr trasa för att avlägsna eventuella överblivna vatten.
4.
I det första blandningskopp häll i primern och rör runt att falla isär någon primer klumpar med en trä rör pinne. Upprepa samma process för både tvådelade baslack färg och klarlack färger systemet innan den läggs i färgen pistolen.
5.
Med HVLP (High Volume Low tryck) färg pistol, spray en jämn beläggning av högteknologiska typ primer som bäst är lämpad för en Mustang. Vänta en timme för primer för att ställa in
6.
Med samma HVLP färg pistol, tillämpa Tvåkomponentslack baslack på ytan då ännu en gång att få en helhetsbild även beläggning. Vänta en timme för att färgen skall sätta sig.
7.
Efter de två delar baslack färgen har torkat kan du lägga den klara färgskiktet systemet i HVLP pistol färgen på Mustang yta.
8 .
Vänta minst en dag för klarlack för att torka. Använd en mjuk trasa för att torka av ytan av bilen och sedan njuta den första enheten i din nymålade Mustang.

Tips och varningar


 • Efter varje användning av färg, torka och rensa ut HVLP pistol färg för bästa resultat.
 • Idag allt fungerar som ett system, så primers, det tätningsmedel, härdarna, de reduceringar och så vidare måste vara förenliga med den översta kappa du planerar att använda.
 • Använd skyddsglasögon och handskar vid hantering av primers, basfärger päls och klara färger päls.


 • Relaterade artiklar


  hur man smörja växellådan på en miata
  Varför kan jag inte använda ett krom-uttag på en effekt uttaget?
  att spänna en registreringsskylt
  chevy torkarblad avlägsnande
  hur man byter en pollenfilter på en Subaru Impreza
  hur man väljer en autobody butik
  hur man köper delar skräp auto
  hur man byter stötdämpare på en Ford Escape
  hur man målar en mustang
  hur måla navkapslar