hur täta koppar

hur täta koppar

Caulk används som tätningsmaterial för utsatta sömmar på både inre och yttre ytor. Den mångsidiga häftmassa finns i olika former som är lämpliga för olika typer av projekt. Tillämpa täta att koppar kan bäst göras med butylgummi täta. Det är det mest hållbara alternativet fogtätning och kan ge en obligation stark nog att försegla metall, eftersom den är avsedd för tyngre applikationer och utomhus reparationer. Drevning koppar själv kommer att kräva rätt utrustning och rätt metod

Du behöver:
fuktig trasa.
Fuktig trasa.
Butylgummi täta.
Fuktig trasa.
Drevning pistol.
Gamla sked.


1.
Skydda dina händer med ett par latexhandskar och se till att din arbetsplats är väl ventilerad.
2.

Torka de berörda områdena på koppar ytan med en fuktig trasa för att rensa bort eventuellt löst skräp och rester. Torka dem noga innan du fortsätter med täta.
3.
Ladda butylgummi tätningsmedel i fogmassor pistolen. Applicera en sträng det inte mer än 1/4-tums tjock för att ena änden av en söm.
4.
Fukta ditt pekfinger med en fuktig trasa och jämna täta längs sömmen tills den är jämnt fördelad. Använd baksidan av en gammal sked att sprida silikon koppar underlaget är för kursen.
5.
Tryck butyl täta ordentligt i koppar att säkra den. Upprepa processen för alla önskade områden och låta butyl tätningsmassa att bota natten.


Relaterade artiklar


hur man byter tändstift i en Hemi 5,7
hur man köper vinterdäck
Kia Sportage underhåll
hur du tar bort sprayfärg från ett fordon
hur du gör din bil längre
hur man hittar ett däck läcka
hur man installerar spiralfjädrar på chocker
hur man tar plats från en Goldwing
hur ofta bör du byta transmissionsolja?
hur man gör med använt registreringsskyltar