hur man stämmer upp din bil, auto eller fordonet vara snabbare och säkrare

hur man stämmer upp din bil, auto eller fordonet vara snabbare och säkrare

Tre grundläggande sätt att få din bil att gå snabbare, vilket resulterar i att spara gas, och det kommer att bli säkrare när ni alla är klar

Du behöver:.
Tillgång till en mekaniker eller Body Shop med en "hiss".
Power bricka.
En timme eller mer tid för att stå i kö.


1.
Hitta en utbildad och certifierad mekaniker. Hitta en Body Shop som har en "hiss", vanligen hydrauliska, som möjliggör en mekaniker att gå under bilen. Mekanikern och The Body Shop kan eller inte kan redan vara på ett och samma ställe.
Såvida du inte är utbildad mekaniker, eller har betydande erfarenhet, alla de steg som nedan skall utföras av mekaniker. Anledningen, säkerhet.
2.
Det första du ska göra för att bilen är en grundläggande kontroll, särskilt för oljeläckage. Motorhuven med bilen på marken och kontrollera motorn. Rengöring försiktigt ner den med en handduk kan hjälpa till att se mer skada, om något.
Därefter satte bilen upp på hissen, och har en mekaniker kontrollera undersidan. Den mekaniker kontrollerar för oljeläckage och lösa brickor och bultar. Det finns ingen mening i att byta olja om du har oljeläckage. Uppenbarligen detta eftersom den nya oljan kommer att köras direkt i bilen. Kontrollera om latent, som betyder "väg att" skada på undersidan för delar som om de flyttas eller skadas något mer, kan ha stor inverkan på möjligheten för bilen till jobbet alls, som medförde ett omfattande oljeläckage. Så, inte powerwash undersidan tills du vet att du inte kommer att urholka eller bryta något viktigt som följer av kraft i vattnet.
3.
Nu är du verkligen redo att börja arbetet som kommer att göra din bil snabbare, säkrare och ge den en mjukare körning.
Det första som har gjort, är att ha en kvalitet oljebyte. Du bör se en ny kopp olja fånga installerat. Det är ett gott tecken på att jobbet var noggrann.
Miljövänligare oljefilter kan hittas på http://www. etisworld. com/green-companies-links. php
4.

Nästa sak att göra är att ha undersidan av bilen powerwashed. Powerwashing väg, med högt tryck vattenslang, rensa bort botten och undersidan av bilen.
Viktigt: Detta steg kanske du vill göra innan oljan förändras om du ska göra både oljebyte och powerwash på samma dag. Anledningen till detta är, vill du inte stå chansen att skada din nya delar oljebyte med powerwash.
Powerwash är oftast inte så mycket en prioritering som ett oljebyte för att hålla bilen i trim, därför betraktas som ett andra steg.
Oavsett vilken ordning du har oljebyte och powerwash gjort, efter oljebyte, se till att undersidan är rent, till exempel från någon olja på ställen där det inte borde vara. Detta kan göras med ljus tvätt, eller touch-up med en trasa. Det rekommenderas inte att full blast med hög effekt powerwash.
5.
Nästa och tredje steget är att byta luftfilter. Byta filter innebär köpa en ny. De är oftast mycket billigt, kanske $ 10,00 ge eller ta några verkar resultatet gillar med $ 100,00 eller mer arbete på bilen. Allt du behöver göra är att ge året, märke, modell, och kanske några motor specifikationer till mekaniker, och efter att du har det nya filtret, det brukar ta allt på cirka 5 minuter att sätta den i. Ett nytt filter håller smuts som samlats in i den gamla, från att blåsa in i motorn, bromsa bilen ner, och kanske gör det svårare att andas på insidan av bilen.
6.
Slutligen finns 3 steg, som du kan göra i valfri ordning. Se till mekaniker som verkligen vet vad man ska göra och hur man gör det rätt heller gör det åt dig eller inspekterar ditt arbete. Vissa saker är brandfarligt. Du vill se och undvika det som är trivialt fel till en mekaniker, som spiller olja på en varm motor medan den är igång, som om oljan blir för mycket varm bildelar, skulle bli problem.

Tips och varningar


 • Det är bättre att göra din oljebyte med hiss, i stället för krypa under bilen med ryggen på marken. Det finns 2 huvudsakliga skäl till detta. En, så att bilen inte av misstag startar flyttar eller glider av monteringar medan du är under den [sunt förnuft]. Det andra är så att du inte får belagda med olja, liksom en av de hus-håll pojkar i "Happy Days", som försökte byta olja på natten och vilar på betong under bilen.
 • Att gå framåt är miljömässigt säkrare oljefilter [se länkar]
 • ha en brandsläckare i närheten hela tiden när du arbetar på din bil eller annat fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera trycket bildäck
  Hur vet man att en knacksensorn är dåligt?
  Hur man testar Färgtoning
  drevet axeltätning avlägsnande
  hur man förhindrar ett däck Blowout
  hur du tar bort klistermärken från bilar med sprit
  hur man förebygger flash rost
  hur matcha auto röra upp färgen
  hur du lagrar bilar under presenningar
  hur man kan återställa dimmigt strålkastare med tandkräm