hur man får cologne lukt av bilar

hur man får cologne lukt av bilar

Du trodde du gjorde en god gärning när du erbjuds att ta din medarbetare att arbeta, men när man kan lukta honom innan du kan se honom du vet att det kommer att bli ett problem. Även lite cologne kan lukta fint, kan för mycket vara direkt stötande. Med tanke på din bil tillbringar det mesta av sin tid förseglad tätt, stark parfym lukter har en chans att göra sig som hemma. I syfte att inte lukta din kollega långt efter han gått och varje gång du kör, finns det flera saker du kan göra för att eliminera oönskade parfym lukter.

Du behöver:
vinäger
. Ren trasa.
Bakpulver.
Kaffesump.
Joniserande luftfräschare.


1.
Air bilen ut så länge vädret tillåter. Om det är sommar kan du lämna rutorna nere hela dagen, men regnar gör för fula vattenfläckar på sätena, så var försiktig. En jämn ström av luft genom bilen i två till tre timmar kan göra stor skillnad.
2.
Fyll en sprayflaska med lika delar vit ättika och vatten och använd lösningen för att torka ner varje yta på insidan av din bil med en ren trasa. Se till att få fönstren och golvmattor också eftersom cologne doft kan bosätta sig och dröjer kvar någonstans. Ättika är bra för att döda lukter -. . Bara vara säker på att lämna rutorna nere så att det inre torka helt
3
Placera en skål med bakpulver eller färsk kaffesump i bil och lämna den där över natten med rutor för att absorbera kvardröjande parfym lukt inne i bilen. Kasta bakpulver eller kaffe borta på morgonen och upprepa om nödvändigt.
4.
Spray på insidan av din bil med en joniserande luftfräschare. Regelbunden luftrenare kommer bara tillfälligt täcka upp i Köln med ett nytt och annorlunda doft, men de kommer inte bli av med den. En joniserande luftfräschare binder till doften och hjälpa till att eliminera det.

Tips och varningar


 • Om ingenting fungerar och lukt kvarstår ta bilen till en professionell som kan grundligt detalj insidan av bilen och eliminera lukten.


 • Relaterade artiklar


  vad som orsakar hjullager att misslyckas?
  hur man kan stoppa nya torkarblad från gnisslande
  hur matcha auto röra upp färgen
  hur du tar bort gamla fönsterfilm
  Vilka är fördelarna med ett stall omvandlare?
  hur man hittar ett avlopp motorblock
  check engine lampan på Dodge Caravan
  hur man köper vinterdäck
  Hur kontrollerar jag en AC kopplingsrelä?
  Hur får man en bil batteri redo för vinterförvaring