Hur gör jag kroken två 12-volts batterier samtidigt?

Hur gör jag kroken två 12-volts batterier samtidigt?

Hooking batterier samtidigt ökar amperetimmar rating av Kombinerade batterier utan att öka spänningen. Detta ökar batteriets kapacitet och driftstid på enheten det driver. Två batterier kopplas parallellt skulle driva en enhet som är ungefär dubbelt så lång som ett enda batteri

Du behöver:.
Tråget
. Hylsnyckelsats.
Gem.

Ansluta två 12-volts batterier i Parallel

Om du vill ansluta två 12-volts batterier parallellt bifoga både positiva terminalerna till ett enda kontakt. Samma görs också med den negativa terminaler. Detta kan göras med korta bitar av tråd.

ett enda batteri har två terminaler, en positiv och en negativ. De två kombinerade batterier parallellkopplas kommer också att ha i själva verket en enda positiva och negativa, terminal. Detta kombinerat batteri kommer också att vara 12 volt men kommer att ha den kombinerade ampere, eller makt, av de två separata batterier. Den extra kraften kan användas för att ge en längre drifttid för någon batteridrivna enheter.

Fördelar

Det finns många fördelar med att kombinera batterier parallellt. Systemet ger redundans. Om ett batteri går sönder kommer den kombinerade batterier fortsätta att fungera med samma prestanda faktorer som en arbetsdag batteriet.

Två 12-volts bilbatterier ofta är kopplade parallellt i dieselfordon. Den högre kompression i en dieselmotor kräver en starkare startmotor motor. Hooking två bilbatterier parallellt att driva startmotorn ger mer kraft.

Ansluta fler än två batterier

Mer än två batterier kan anslutas parallellt. Varje batteri bidrar mer speltid och makt till batteriet utan att öka spänningen. De mer kraftfulla batteriet i flera användningar finns.

Enligt webbplatsen engineersedge. com bör endast batterier av samma spänning och strömstyrka hakas ihop. De varnar för att koppla batterier från olika tillverkare kan det ge oförutsägbara och med farliga resultat.


Relaterade artiklar


hur man kan minska utsläpp från fordon från bilen
Hur identifiera problem med bilen: främre finslipning
hur du tar bort fläckar i auto matta
hur man hittar ett däck läcka
hur man byter en pollenfilter på en Subaru Impreza
hur korrekt lagra däck
bil problem med bakre hjullager
hur du ändrar luftfiltret på en Ford Escape
hur du tar bort en stor lastbil nav
vad är en låg profil däck?