Hur fungerar flytande huvud fungerar packning reparation?

Hur fungerar flytande huvud fungerar packning reparation?

Packning Skador

Inuti motorn på en bil, är en säl som krävs för att isolera cylindern från resten av motorn. Detta sigill kallas topplockspackning. Normalt är toppackning mycket hållbara och långvariga. Om motorn på en bil överhettning, däremot kan toppackning skadas. Dessa skador är ofta orsakas av varp av motorn metaller under extrem värme.
När en topplockspackning har skadats, de gaser som insidan av cylindrar är inte korrekt ingår. Detta leder till överhettning pågående problem och kan leda till allvarliga motorskador. Flytande topplockspackning reparation är utformad som ett enkelt sätt att fixa packningen problem innan skadan är skedd.

Flytande Funktion

När motorn gaser fly genom en skadad topplockspackning, orsakar de överskottsvärme där spricka har uppstått. Likvida topplockspackning reparation drar fördel av dessa varma platser. Så snart reparation vätska får kontakt med en sprucken område orsakar hög värme legeringar i vätskan att stelna. Detta tätar direkt över platsen för läckan.
Eftersom flytande reparation topplockspackning bara härdar och sälar om överskottsvärme närvarande bara är de spruckna områden där gaser flyr påverkas. Resten av motorn fortsätter att fungera som vanligt.

Reparationsprocedur

Flytande topplockspackning reparation normalt skall införas i en tom motorns kylsystem. Frostskyddsmedel och andra kylmedel måste tömmas innan vätskan reparation kan läggas.
Så snart frostskyddsmedel har tömts från kylsystemet är packningen reparation vätskan till i två delar. Dessa delar börjar kemiskt interagera så snart de är blandade, och cykla hela motorn. När motorn körs, orsakade värmen genom sprickor kommer att aktivera vätskan och täta skadan. När packningen reparationen har haft tid att cykla hela varm motor, det är dränerad och frostskyddsmedel sätts tillbaka in i kylsystemet som vanligt.


Relaterade artiklar


hur matcha auto röra upp färgen
hur man kan minska utsläpp från fordon från bilen
hur man byter bränsle filter på en dodge ram diesel
hur man hittar den dag ett däck gjordes
hur du tar bort färg med hjälp av en ångbåt
hur man öppnar en kapsel stil oljefilter
Hur vet man att en knacksensorn är dåligt?
hur man blåsa bildäck
hur man byter glödlampor ford dimljus
hur man installerar hjulbultar