hur man kan hoppa starta en motorcykel

hur man kan hoppa starta en motorcykel

När du parkerar en motorcykel under vintern, är det vanligt att koppla bort negativa batterikabeln från batteriet för att hålla motorcykeln från att gå döda medan du sitter under en längre period. Om den negativa terminalen inte avbryts, kommer batteriet förlorar så småningom sin laddning och måste därefter hoppade att få cykeln går igen. Starta om din motorcykel efter sin laddning har gått förlorat genom att hoppa det från en kompis med ett fulladdat batteri

Du behöver:. .
Startkablar
Motorcykel med ett laddat batteri.


1.
Shift din motorcykel i friläge och flytta den inom kabel sortiment av en motorcykel med ett laddat batteri. Se till att motorcykeln du hoppa från har samma storlek batteri som ditt eget för att minska risken för skador på batteriet.
2.
Stäng av tändningen både motorcyklar.

3.
Fäst en klämma (helst rött) i startkablar att den positiva polen av de döda batteriet. Fäst den andra klämman i samma färg till den positiva polen av levande batteriet.
4.
Fäst en av de återstående klämmorna till den negativa polen av de döda batteriet. Montera de återstående klämma på ramen eller avgassystem cykel med den levande batteriet till jord avgiften.
5.
Vrid av motorcykeln med en bra laddning till på, och börja cykeln i neutralläge. Låt motorcykel att köra i 15 minuter.
6.
Tryck på startknappen på de döda motorcykel. Motorcykeln bör starta rätt upp. Om den inte startar på första försöket, kan du behöva byta ut batteriet innan du kan rida. När motorcykeln startar, koppla bort startkablar och ta en motorväg rida minst 20 miles att ladda upp batteriet.

Tips och varningar


 • Rör inte ändarna av startkablar tillsammans när de är anslutna till de negativa och positiva batteripolerna för att undvika skador på batteriet och personlig chock.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansöker däck dressing
  hur du ska justera lufttryck för däckens prestanda
  hur man köper sommardäck
  hur man väljer rätt däck
  hur man byter en semi däck
  Så monteras och balans bildäck
  hur man minimerar problem däck vibrationer
  hur man blåsa bildäck
  hur du tar bort färg med hjälp av en ångbåt
  hur man kan kontrollera trycket bildäck