hur man fixar en bränsleledning frysa

hur man fixar en bränsleledning frysa

I delar av landet som upplever temperaturer under nollpunkten, en bränsleledning isläggningen i din bil är en reell möjlighet. När vattenånga blandas med kvarvarande bränsle kvar i slangen och kan frysas blockering resultat som förhindrar start av motorn. Blockeringen måste tas bort för att bränslesystemet ska fungera korrekt

Du behöver:. .
Skiftnyckeln
Air kompressor med en smal spraymunstycke.
Alkohol.

hur man fixar en bränsle-line frysa upp.


1.
Använd din skiftnyckel för att koppla bränsleledningen på bränslepumpen och bensintanken slangen. Vänd dem moturs att lossa och koppla.
2.
Fäst en smal spraymunstycke på kompressorn genom att vrida kopplingen medurs med skruvnyckel tills tätt. Anslut din luft kompressor och låta det komma 120 psi.
3.
Placera DYSA i bränsleledningen av bränslepumpen och tillämpa lufttryck tills stoppet kommer gratis. Om blockeringen inte kommer gratis följa nästa steg.
4.
Bort kompressorn munstycket från bränsleledningen öppnande och häll över en kopp alkohol till linjen. Låt alkohol att sitta i raden i flera minuter och upprepa sedan proceduren för att rensa bränsleledningen med luft. Upprepa denna procedur tills alla blockering tas bort och sätt tillbaka båda ändarna av bränsleledningen.

Tips och varningar


 • Bränsleledningar är sällan skadad men om du hittar krossade eller bucklig linjer vid visuell besiktning, byt vid behov.
 • Använd skyddsglasögon under denna procedur.
 • Handtag kvarvarande bensin med omsorg. Det bör inte vara tillräckligt i linjerna att rinna ut, men om så handtag med butik handdukar och inte din bara hud.


 • Relaterade artiklar


  bilmotor delar beskrivning
  hur du kan få luft i ett däck
  hur du lagrar vinterdäck
  hur man byter en halvljus gömde glödlampa på en överenskommelse
  hur man ska förhindra stöld av registreringsskyltar på släpvagnar
  hur man får ut luften ur en lastbil radiator
  hur ofta byta bränslefilter i en dodge ram
  hur man ansöker däck dressing
  hur man köper vinterdäck
  vad är en låg profil däck?