hur man dödar getingar i bilen

hur man dödar getingar i bilen

Ingen vill ha getingar överallt, oavsett om de är i ditt hem, garage, trädgård eller bil. Getingar, till skillnad från bin, kan svida upprepade gånger och kommer att attackera när de inser sitt bo är förgiftad. Det är därför aerosol geting mördare skjuter en 15-20 fot ström. Det insekticid företag vill hålla dig ett säkert avstånd från boet och hindra dig från att bli stucken. Dessutom är många människor är allergiska mot insektsstick. Om du är osäker på om du är allergisk, låta någon annan som vet deras reaktion sticker hantera getingar som har letat sig in i din bil.

Du behöver:
långärmad skjorta
. Långa byxor.
Hat.
Handskar.
Boots.
Aerosol wasp mördare.
Bil tarp.


1.
Sätt på en långärmad tröja, långbyxor, mössa, stövlar och handskar. Du vill så mycket skydd mellan dig och getingar som möjligt om de bestämmer sig för att anfalla.
2.
Nära skymning, noggrant hitta getingbo. Titta i bagageutrymmet och bakom den bakre och främre lampor. Dessa är vanliga gömställen. Titta också nära gångjärnen om bilen inte har använts under en längre tid. Nära skymningen kommer getingar återgå till sitt bo för natten. De är mindre aktiva och mindre benägna att sticka.
3.
När boet är belägen, ett steg tillbaka från 15 till 20 fot och njuta boet med geting mördare. De getingar kan besluta att komma ut och försöka skada dig. Om så är fallet, spruta på getingar med geting mördare. När de faller ur luften, steg på dem.
4.
När getingarna har slutat att komma ut ur boet, tillvägagångssätt boet långsamt. Än en gång, spruta boet ordentligt från 10 meter bort, och igen vid 5 meter bort.
5.
Om det inte finns någon rörelse inifrån boet, ta bort boet med handskar på händerna och kasta den i din utanför papperskorgen.
6.

Vänta två dagar. Om du har tagit bort alla bon, kommer getingar inte återvända. Efter två dagar, gå till din lokala maskin-eller bil butik och köpa en bil presenning som passar ditt fordon. Sätt tarp över din bil. Detta kommer att avskräcka eventuella insekter från att gå inne i fordonet.

Tips och varningar


 • mycket försiktig när du använder insektsmedel och hantera levande getingar.


 • Relaterade artiklar


  hur man roterar däck
  hur att mäta däcktrycket
  hur du kontrollerar dina däck
  hur man väljer däck dressing
  hur man byter glödlampor ford dimljus
  hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
  hur du tar bort vatten från en oljefilter
  hur du tar bort färg med hjälp av en ångbåt
  hur man programmerar Volkswagen nyckelbrickor
  hur man byter en bils däck