hur man köper sommardäck

hur man köper sommardäck

Den sommardäck som du tog bort i höstas är alla utslitna så måste du köpa några nya. Köpa sommardäck för din bil är lika viktigt som att köpa vinterdäck, trots allt dina däck är det enda som håller dig på vägen
1.
Kontrollera med din bils tillverkare för däck storlek de rekommenderar för ditt fordon. Ibland däck av fel storlek finner sin väg till din bil, så se till att kontrollera din manual för att se vilken storlek är korrekt.
2.
Besök din lokala centrum lager däck. Sam's Club har ett brett sortiment av däck med gratis däck rotation. Sätt ditt medlemskap till jobbet och köpa sommardäck där.
3.
Granska consumerreports. org för sommardäck prestanda och trampa slitage information. Även du vill ha ett däck som presterar bra, du vill inte heller byta ut dem varje 6. 000 miles. Consumer Reports har oberoende tester, vilket ger mer exakt förväntan av bana-livslängd än tillverkarens slitbanan slitage betyg.
4.
Betrakta ett regn kasta däck när du köper sommardäck. Trots regn däck kostar lite mer, du är mindre troligt att sjöflygplan med dem, vilket innebär att du är mindre troligt att en olycka.
5.
Har dina däck professionellt monterad och balanserad när du köper dem. Såvida du inte har ett däck montera och balans maskin i ditt garage, måste du låta din däckspecialist få dessa sommardäck på fälg till dig.


Relaterade artiklar


hur man köper sommardäck
hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
hur man roterar däck
hur man ansöker däck dressing
hur man blåsa bildäck
hur man hittar ett däck läcka
hur man byta däck på ett fordon
hur du kontrollerar dina däck
hur man köper vinterdäck
hur man underhåller och förlänga livslängden på bilens däck