hur man byter bakljus glödlampor i en 2001 bergsbestigare

hur man byter bakljus glödlampor i en 2001 bergsbestigare

Bakljus lampor är en kritisk komponent på din 2001 Mercury Mountaineer. De låter andra förare att se dig liksom berätta de förare när du planerar att stanna, vända eller säkerhetskopiera. Regelbundet underhåll bör omfatta inspektion och byte av dessa samt alla andra yttre lampor på din bil. Ersätter glödlampor finns de flesta Biltema och du kan ibland finna dem i större butik med bil avdelningar

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel


1. .
Ta bort de två skruvarna från bakljus församlingen med en stjärnskruvmejsel. De är belägna på yttre kanten av bostäder i infällda fickor på linsen.
2.
Öppna bakluckan och leta de två skruvarna i luckan bågen och de två ovanför den lätta monteringen . Ta bort alla fyra skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
3.
Tag i bakljus montering och dra den rakt ut, placera lampan uttag på baksidan av utrustningen. Tre uttag i församlingen, en för bakljus /stoppljus, en för blinkers och en för backup ljuset.
4.
Vrid sockeln motsols, släpper den ur huset. Dra ur sockeln, med lampan i den, ut i församlingen. Dra ut glödlampan ur uttaget och kassera den.
5.
Sätt i en ny glödlampa i sockeln, skjuta på det tills säten helt. Skjut lampan och uttag tillbaka till baksidan av bakljus montering och vrid den medsols, låsa den på plats.
6.
Placera församling tillbaka på trucken och installera de två skruvarna ovan linsen och två inuti fästskruvarna. Dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
7.
Montera de två skruvarna genom linsen och dra åt med en stjärnskruvmejsel. Prova belysning genom att slå på lyset på eller har någon trampar på bromspedalen medan du kontrollera ljuset.


Relaterade artiklar


hur man avsluta akryl emalj
hur man kan beräkna Nm.
hur man byter fender på en Honda Accord
hur man hittar en detailer
hur man rengör en mycket smutsig bil matta
hur man byter olja med mityvac broms luftskruv
Skillnaden mellan auto vax & polera
hur du tar bort en Dodge syresensor
hur du tar bort en pakethållare från en förorts
hur du tar bort ett däck från fälgen för hand