hur man programmerar en ny bil dörr fjärrkontroll

hur man programmerar en ny bil dörr fjärrkontroll

Programmering instruktioner för fjärrstyrning fjärrkontroller varierar efter fabrikat, modell och år. Därför omfattar ingen liten uppsättning instruktioner en stor del av bilarna med fjärrstyrning på vägarna i dag. Chevrolet fjärrkontroller ensamma har inte minst 16 olika uppsättningar av icke-utbytbara programmeringsinstruktionerna. Men att hitta din bil instruktioner är värdefullt om du behöver programmera in en ny bil dörr fjärrkontrollen eftersom alternativet är att ha en lokal återförsäljare program det åt dig, som kan kosta dig $ 100 eller mer per fjärrkontrollen.
1.
Öppna en webbläsare och navigera till en webbplats med bil fjärrkontroll instruktioner, såsom ProgramYourRemote. com, som erbjuder ett digitalt arkiv på omkring tre dussin fordonstillverkare. Sajten listar programinstruktioner efter märke, modell och år. Navigationen på sidan är självförklarande, med en meny i den vänstra kolumnen anger alla gör som de har instruktioner. Om du inte kan hitta din bil där, kan du försöka att programmera med en liknande modell instruktioner.
2.
Navigera till en webbplats som har bilens manual på nätet, såsom OwnersManualSource. com. Den här handboken kan ha programmering instruktioner inuti. Denna webbplats bryter ner manualer efter märke, modell och år. Tillverkarna är noterade på menyn högst upp, och navigering av webbplatsen är självförklarande.
3.
Ring runt till olika återförsäljare av märket på din bil, förklara att du behöver nyckellösa programmering instruktioner. Ge dem bilens märke, modell och år. En återförsäljare bland dem kan ge dig instruktioner via telefon. Din uthållighet borde betala sig så småningom.

Tips och varningar


 • Använd en sökmotor med sökorden "programmet", "Keyless" och din bil modell.
 • För vissa modell-åriga kombinationer, kan fjärrkontrollen inte programmeras av ägaren. Du måste ta det till en återförsäljare för programmering. Detta gäller flera Hyundai och Mercedes modeller.


 • Relaterade artiklar


  hur man polera lackerad aluminium fälgar
  hur man byter transmissionsolja i en Plymouth Sundance
  hur man byter en Audi 4,2 syresensor
  hur ändrar luftfiltret i en 2000 Buick LeSabre
  hur du hittar spänningen i ett batteri
  Hur gör jag för vätska förändring överföring i ett 2000 honda?
  hur man byter tändstift i en 2005 Dodge Grand Caravan
  hur man byter en serpentin bälte på en Dodge stealth
  hur man byta däck på en Dodge Caravan
  hur man återställer ljuset tjänsten överföring på en Cadillac DeVille