hur man installerar en bränslepump till en 98 Plymouth neon

hur man installerar en bränslepump till en 98 Plymouth neon

Våra bilar är tillförlitliga bitar av mekaniska underverk när de fungerar korrekt. När de inte kan de vara mycket frustrerande och försvårande contraptions. Lyckligtvis för många människor, är de fordon som i dag fortfarande utformade så att fordonets ägare att utföra många reparationer själva. Dodge utformade sin Neon på ett sådant sätt att fordonets ägare har möjlighet att fixa och reparera många komponenter när de misslyckas

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Överföring Jack.
Wrench.
Bränsleledningen koppla verktyg.
Pan.


1.
Koppla ur batteriet genom att öppna huven, lossa batterikabel med en skiftnyckel och ta bort den negativa kabeln.
2.

Höj fordonet. Placera en domkraft under bakre delen av fordonet och höja den tillräckligt hög för att pallbockar under suspension. Sänk bilen på pallbockar.
3.
Koppla loss bränsleledningen från bränslefiltret. Lossa armaturen med bränsle linje koppla redskap och separat anslutningen. Placera en kastrull under anslutningen till fånga läckande bränsle.
4.
Koppla loss bränsleledningen från bränslepumpen. Placera bränsleledningen koppla verktyget på bränsleledningen montering och separat anslutningen.
5.
Koppla loss kabelstammen från bränslepumpen. Separat den elektriska anslutningen för hand.
6.
Placera växellådslyft under bränsletanken. Höj domkraften tills det bara rör bränsletanken. Ta bort remmarna bränsletanken med skiftnyckel och ta bort dem från under tanken. Låt tanken vila på domkraften och sänk ner den till marken.
7.
bort bränslepumpen. Placera en skiftnyckel på låsmuttern på bränslepumpen och vrid den motsols för att ta bort den. Dra bränslepumpen ur tanken.
8.
Installera den nya bränslepumpen. Placera den nya pumpen i tanken och byt ut låsmuttern. Återmontera i omvänd ordningsföljd.

Tips och varningar


 • Tappa flesta av bränsle ur tanken innan du köper denna reparation. Detta kommer att göra tanken lättare och lättare att hantera.
 • Arbeta aldrig på en bränsle systemet runt en öppen eld. Skada eller dödsfall.


 • Relaterade artiklar


  Hur komprimera Struts
  hur man får bättre gas körsträcka körning
  hur man byter bakre bromsljus på en Freelander
  hur man kan främja sulfatering i ett blybatteri
  det rätta sättet att hoppa starta en bil
  hur man polera en plaststav
  hur man byter en Nissan Maxima tillbaka till Fahrenheit på displayen
  hur man byter en u-gemensamt på en Ford Expedition
  hur du tar bort en fender på en Camaro
  hur man kan återställa gummimattor golv