hur man får nya registreringsskyltar i Texas

hur man får nya registreringsskyltar i Texas

Texas State lagstiftning kräver att ett motorfordon visa två registreringsskyltar, en på fordonets front och en bak på fordonet. Om du har förlorat eller skadat din registreringsskylt eller plattor, kan du få nya registreringsskyltar genom ditt län skattekontor. Den engångsavgift ersättningsavgift i Texas, per 202C är $ 5,30 i län med fler under 50. 000 och $ 6,30 i län med en befolkning på över 50. 000. Denna avgift är inte relaterat till den årliga registreringsavgift som betalas till länet skatt bedömare.

Du behöver:
namn län där din registreringsskylt för närvarande är registrerad
. Ansökan om Replacement License Plate (er) och /eller registreringsbevis för fordon klistermärke (Form VTR-60).
Fordon årsmodell.
Fordonets märke och modell.
Fordonets identifieringsmärkning.
Ersättningsavgift.


1.
Leta ditt län skattekontor. Din nuvarande fordonsregistrering mottagandet identifierar det län där din registreringsskylt är registrerat. Du hittar adress och kontaktuppgifter för skattekontoret på Texas Department of Motor Vehicles hemsida (se referenser) eller genom att söka på Internet för "[länet namn] skattemyndigheten. "
2.
Fylla i ansökan om Replacement License Plate (er) och /eller registreringsbevis för fordon klistermärke. Hitta detta formulär online på Texas Department of motorfordon eller från länet skatteverket. Information som krävs för formuläret innehåller ditt namn, adress och kontaktuppgifter. Det omfattar även fordonets information såsom år av fordonet, märke och modell av fordonet och fordonets chassinummer (VIN). Du kan hitta denna information på flera platser, även innan registrering kvitton och ditt ursprungliga inköp av fordon pappersarbete.
3.
Skicka din ansökan och avgift direkt till länet skattemyndigheten. De flesta län har ett huvudkontor och transformatorstationer, och de flesta av transformatorstationerna typiskt processen ersättning licensansökningar plattan. Du kommer att få ditt nya registreringsskyltar vid den tid du skicka in din ansökan och avgift så att du kan omedelbart installera dem på din bil.

Tips och varningar


 • Installera nya plattor omedelbart. Även om du har plattorna i bilen med dig, kan du fortfarande få en referens om de inte visas korrekt. Dessutom kommer ditt fordon passerar inte kontrolleras utan visas korrekt registreringsskyltar.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter dimma ljuset i en Oldsmobile Silhouette
  hur du tar en blixt från en säng
  hur du återställer maint.
  RTV silikon instruktioner
  hur man byter olja på en Cadillac CTS
  hur man byter batteri i en Ford Expedition
  hur du ändrar luftfiltret på en 1991 ford escort
  hur man kan rena använd motorolja
  vad är orsakerna till dålig acceleration i en Cheva S10?
  hur man avsluta akryl emalj