hur du tar bort en Cheva lumen AC remskiva

hur du tar bort en Cheva lumen AC remskiva

Den kabelstyrrullen på motorn i en Chevrolet Lumina brukar den minsta remskiva på motorn och är en fri remskiva. Den kabelstyrrullen är inte ansluten till någon del på motorn. Den kabelstyrrullen används för att justera spänningen på drivremmen, vägleda drivrem och att hålla den kopplad till resten av motorn remskivor medan motorn är igång. Den kabelstyrrullen är ansluten till motorn genom en bult i mitten av kabelstyrrullen. Regeln kan avlägsnas med hjälp av ett par skruvstäd grepp tång och skruva bort skruven.

Du behöver:
Vise grepp tång
. Ersättning kabelstyrrullen.


1.
Öppna huven på Chevan Lumina och leta reda på kabelstyrrullen. Den kabelstyrrullen blir den minsta remskiva på motorn och kommer inte att anslutas till någon motor komponent.
2.
Anslut skruvstäd grepp tång till säkra bulten i mitten av kugghjulet remskiva. Håll kabelstyrrullen tätt med ena handen. Detta håller kabelstyrrullen att snurra medan du tar bort säkra bulten.
3.
Vrid säkra bulten i en moturs rörelse tills den säkra bulten kommer ut ur motorn. Ta bort säkra bulten från kabelstyrrullen och motorn. Dra drivremmen bort av kabelstyrrullen. Dra kabelstyrrullen bort av motorn.
4.
Placera den nya kabelstyrrullen i samma plats och en ställning som den gamla kabelstyrrullen. Sätt säkra bulten i hålet i mitten av kabelstyrrullen twist då säkra bulten för att fästa den nya kabelstyrrullen till motorn.
5.
Anslut drivremmen till den nya kabelstyrrullen, att se till att drivremmen är ansluten till resten av motorn remskiva. Använd skruvstäd grepp tång för att dra åt säkra bulten.


Relaterade artiklar


hur man byter glödlampor dimljuset på en 1990 Nissan Maxima
hur man byter strålkastare i en 2006 chevy banbrytande
hur reparera en bil läder tår
skillnader i bränslefilter
Hur berätta om en tändspole är dålig
hur du tar bort motorn från en Ford Focus
ventilhus avlägsnande av en Chrysler automatlåda
vinter bil städning
hur reparera vinylsäten
underhåll för en Cheva