hur ändrar glödlampan i en Toyota Previa

hur ändrar glödlampan i en Toyota Previa

Din Toyota Previa: s strålkastare är viktiga för att belysa din väg när du kör i svagt ljus. Strålkastarna ger också ett sätt för andra förare att se din van på väg på natten. När en glödlampa brinner ut, bör du byta ut det direkt för din egen säkerhet. Strålkastarna på en Toyota Previa kräver inga verktyg för att ändra, och kan göras i din egen uppfart. Köp reservlampor från en bildelar butik eller Toyota återförsäljare
1.
Öppna huven på din Toyota Previa. Leta reda på baksidan av strålkastare församling bara i motorrummet.
2.
Nå bakom strålkastare montering och vrid den svarta låsringen moturs för att ta bort den. Den bör endast vända u00BC-sväng innan det lossnar. Dra glödlampan rakt ut i församlingen och strömkabeln kopplas bort från eluttaget.
3.
Sätt i den nya glödlampan och anslut kabelnätet. Sätt tillbaka låsringen och vrid den u00BC-varv medurs för att säkra lampan i församlingen.
4.
Upprepa processen för strålkastare på andra sidan av din Previa. Testa dina lampor att vara säker på att de fungerar som avsett.

Tips och varningar


 • Undvik att röra glaset på halogenlampor. Din hud innehåller oljor som kan orsaka att lampan splittras när den används.


 • Relaterade artiklar


  hur koppla bort bränsleslangen från bränsletanken
  hur man fyller en 2000 Ford Contour radiator 2,5
  hur man plats ett däck på en fälg
  hur man rengör vitt pulver från ett batteri
  hur man programmerar flera Honda transponder nycklar
  4 taktsmotor information
  hur ändrar kylarvätska i en S-10
  hur man byter glödlampa bromsljuset på en 2005 ford focus
  syntetiska vs mineraloljor
  hur man får bättre gas körsträcka körning