byta strålkastare på en 2005 corolla le

byta strålkastare på en 2005 corolla le

En fordonets strålkastare är en viktig del av fordonet och dess säkerhetsanordningar. Strålkastarna på Corolla LE ger föraren bättre sikt under kvällstid eller under svåra väderförhållanden. Det är också viktigt för andra enheter, så de kan se ditt fordon kommer och förhindra trafikolyckor. En utbränd eller trasiga strålkastare kan också resultera i en trafikförseelse. Det är viktigt att byta strålkastare så fort det bränner ut eller är skadad

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Nya strålkastare.


1.
Låt Corolla att sitta och svalna en halv timme för att ge komponenter under huven gott om tid att svalna.
2.

Öppna huven på Corolla och leta reda på strålkastare församling. Med hjälp av en skruvmejsel och skruva loss de fem skruvarna som håller strålkastaren på plats. Du kommer att märka när du skruva loss skruvarna, metal-bandet kring strålkastare kan lossna. När skruvarna tas bort, dra metal-bandet av monteringsbandet.
3.
Ta bort strålkastare genom att dra ut på plats. Koppla den elektriska kontakten som finns på baksidan av strålkastare. Strålkastare är nu borttagen och osammanhängande.
4.
Anslut den nya strålkastare genom att koppla den elektriska kontakten till baksidan av strålkastare. Sätt i det nya strålkastare på plats och ersätta den metal-bandet runt den. Installera varje skruv och dra åt med en skruvmejsel. Detta kommer att säkra strålkastare är säkert på plats. Upprepa dessa steg för de andra strålkastare vid behov.


Relaterade artiklar


hur du tar bort strålkastaren på en 2003 escalade
hur man byter en förgasare i en Honda Accord
Hur får man en konstläder (läder knockoff) kupén ren
hur man rengör bil mattor
hur man byter en Ford kontur strålkastare
hur du ändrar Serpentine belt på en Toyota matrix
hur ställa in tiden på en Chevrolet lastbil
hur man fixar vågor i auto färg
hur ändrar strålkastare omkopplare i en 1992 ford explorer
hur man tina fryst bränsleledningar