hur man tvättar en bil på rätt sätt

hur man tvättar en bil på rätt sätt

Alla tycker om att ha en ren bil. Det är bara trevligt att dra upp några där och få några kompletterar hur fint din bil ser ut. Se till att du tvättar din bil på rätt sätt är det första steget till att ha en super ren bil. Så här är hur man tvättar en bil på rätt sätt steg för steg

Du behöver:. .
Bucket
Slang.
Micro Fiber tvätta trasa.
Micro Fiber handduk.


1.
Första steget är det enklaste och du förmodligen redan har det genomförts få en bil smutsig. Det finns otaliga sätt att göra detta, hål lera, grusvägar, och andra sätt kul. Vilket du än väljer kom ihåg att ha roligt gör det.
2.
Nu när bilen är bra och smutsigt det första du gör är spray av alla förlorar smuts du kan. Du vill inte ta en trasa och gnida runt smutsen på din färg, det är som att ta sand papper till din färg. Så se till att du har all sand och smuts sprutas bort innan du går vidare.
3.
Efter att du behöver fylla en hink med vatten och tvål. Var medveten om att det inte tar en massa tvål, så inte mer än göra det.
4.
Ta din mikro trasa fiber tvätta och doppar den i hinken. Jag vill börja på en Fender eller huva, kom bara ihåg börja uppifrån och tvätta ner, hjälper det att minska risken att missa en plats. Gå över hela bilen spraya bort tvål när du går, tvätta huven, skölj huven, tvätta fender, skölj fender, du förstår. Det är mycket viktigt att du inte låter tvålvatten torka på lacken.
5.
När du har det tvättas och sköljas bort de flesta skulle säga att din gjort, men inte om du vill en riktigt ren bil. Nu kan du ta din mikro fiber handduk och torka av den nytvättad bil. Genom torkning bort det istället för att låta den torka i solen du förhindra de otäcka vatten fläckar.

vaxa och polera är en helt annan eHow artikel, leta efter den snart.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Lexus nyckel
Hur vet jag om en förrätt solenoid eller startmotor behöver ersättas?
mercedes säte avlägsnande
hur man kan kontrollera gnista motstånd tändkabeln
hur du tar bort en Nissan pulsar bar främre stötfångare
Hur ändrar jag en slutsignal i en Nissan Armada?
hur man byter porsche boxster olja
hur man förbereder en metallyta för polering
hur man programmerar en OEM-nyckel för en Nissans fob
hur man startar en bil på kalla morgnar