hur man fylla på olja i en flaska jack

hur man fylla på olja i en flaska jack

Det finns många olika typer av hydrauliska domkrafter, men domkraften är förmodligen den mest populära med gör-det-självare grund av sin ringa, hanterlig storlek. Denna mångsidiga Jack, som fått sitt namn från upprätt bottlelike utseende, kräver endast en person att lyfta ett fordon från marken för service. Flaska uttag kommer i olika storlekar, från en 1,5-tons kapacitet till en 200-tons vikt betyg. De mest populära flaskan domkrafter för att lyfta bilar och lastbilar pickup är 1,5-till 5-tons storlekar. Underhåll kräver att du kontrollerar oljan och förvara den toppad så att dina jack fungerar.

Du behöver:
Tidningar
. Mejsel.
Jack olja (eller hydraulolja).
Plast sprutflaska.
Rag.


1.
Placera domkraften i upprätt läge på en plan yta. Om så önskas, att placera tidningar eller trasor under domkraften fångsten oljeutsläpp.
2.
Leta gummi oljepåfyllningspluggen på sidan av domkraften flaskan nära toppen.

3.
Bänd oljepåfyllningspluggen ut med en skruvmejsel och ställ den åt sidan.
4.
Häll hydraulvätska i en liten plast sprutflaska med en långa, spets. Placera toppen på flaskan i oljepåfyllningshålet på sidan av domkraften och pressa vätska i tills den når botten av oljepåfyllningshålet.
5.
Skjut gummi oljepåfyllningspluggen tillbaka i hålet tills den sitter på plats. Torka bort överflödig olja från utsidan av domkraft cylinder som kan ha spillts.

Tips och varningar


 • Om hydraulvätska var mycket låg när du fyllt din flaska Jack, kan luft har kommit in i systemet, vilket kan ha negativa effekter på driften av domkraften. Lufta domkraften genom att pumpa domkraft hanterar upp och ner några gånger innan du sätter gummiproppen oljepåfyllningslocket. När du inte hör något mer luft som kommer ut från oljepåfyllningshålet, byt ut gummipluggen.
 • Om ditt jack inte kommer att medföra, eller om den förlorar höjd när den höjs får hydraulvätska behovet av att fylls av.
 • En hydraulisk domkraften ska aldrig användas som enda stöd av ett fordon om du kommer att krypa under. Använd pallbockar för att stödja din fordonets vikt efter att lyfta den med en flaska jack.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör mögel bort av läder bilsäten
  hur du kan få kylvätska i en 2003 chevy Tahoe
  Hur får man en glans på auto färg
  Felsökning av en Silverado överhettning
  motortyper för VW TDI
  hur man använder oxalsyra för att spola en radiator
  hur man byter strippad släpvagn klackarna
  kulled funktioner
  hur kontrollerna av transmissionsolja på en Acura Integra
  hur man byter rotorer 4runner broms