hur man byter en strålkastare i en 1996 Oldsmobile Cutlass högsta

hur man byter en strålkastare i en 1996 Oldsmobile Cutlass högsta

Ändra en strålkastare i din 1996 Oldsmobile Cutlass kräver inga verktyg och kan göras på bara några minuter. År 1996 fick Cutlass nytt sammansatt stil strålkastare, gör det möjligt att använda en halogenlampa istället för den gamla strålkastare stil lampor. Köpa lökar av detta system på sin höjd bildelar butiker och se till att ersätta dem i par
1.
Öppna huven och leta reda på plast luckan ovanför den bakre delen av strålkastare. Lyft upp kassetten för att komma åt kontakten kabelnät och glödlampa i baksidan av strålkastare församling.
2.
Nå i öppningen och ta tag i glödlampan och kontakten. Vrid glödlampan moturs kring ett u00BC varv och dra den rakt ut från huset.
3.
Höj lampan och kabelstammen ut ur hålet. Släpp låsfliken på kontakten och dra ut glödlampan lös. Lägg kontakten åt sidan och kasta glödlampan.
4.
Anslut ledningsnätet till den nya lampan, trycka på kontakten på tills det klickar, vilket indikerar att det är säkert. Rör inte glaset på glödlampan som oljor från dina händer kan göra att lampan inte fungerar.
5.
Sänk lampan och kabelstammen till tillgång hålet och skjut dem i baksidan av strålkastare boende. Vrid glödlampan u00BC varv, låser den på plats. Sätt tillbaka plastskyddet över headlight bostäder.
6.
Flytta till den motsatta sidan av bilen och upprepa processen att installera den andra lampan. Stäng huven och testa lökar att verifiera att de fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur ändrar bränslefiltret under 2007 gmc Duramax
hur man kan förbättra gas körsträcka med nya lambdasonder
gummi golvmatta reparation
hur du tar bort en GMC smog pump
det bästa sättet att leta efter köldme
hur man jack en unibody bil
hur till check transmissionsolja i en 98 Malibu
hur man fixar Auto Paint går
chevy plug avlägsnande
hur man installerar en stänkskärm toyota Solara