Honda Civic främre registreringsskylt installationsinstruktioner

Honda Civic främre registreringsskylt installationsinstruktioner

Varje gång ett tag, måste du byta ut skyltarna på din Honda Civic. Detta kan vara när du först får fordonet, till exempel, eller när din lokala Vägverket eller emitterar nya registreringsskyltar till alla bilister. Installera en ny platta front licensen är snabbt och enkelt. Jobbet kräver inte någon särskild expertis. Allt du behöver är en Phillips skruvmejsel

kontrollera vilka regler

Innan angripa denna uppgift, kontrollera din statens regler om att byta registreringsskyltar. Vissa stater begränsa hur samma registreringsskylten kan överföras från en typ av fordon till ett annat.

Bort den gamla skruvar

Med hjälp av en Phillips skruvmejsel, skruvas de fyra skruvarna som fäster den främre registreringsskylten på din Honda Civic . Sätt skruvarna på ett ställe där de inte försvinner. Ta bort locket registreringsskylten, om det finns ett, och en främre registreringsskylt som redan är på Civic. Plocka upp registreringsskylten som du vill installera.

Fästa skylten

Rada upp fyra hål som är instansat i registreringsskylt med de fyra hålen på registreringsskylten innehavare. Gör samma sak med registreringsskylten omfatta om det finns någon. Sätt tillbaka den främre registreringsskylten (och lock) med de fyra skruvarna som du tidigare avsatts. Använd Phillips skruvmejsel för att dra åt skruvarna på plats.


Relaterade artiklar


hur man blöda av gasledningen att byta bränslefilter på en 2002 Ford F-150
hur man byter dimma ljuset i en Oldsmobile Silhouette
hur man byter uppströms syre sensorn i en VW Cabriolet
hur man målar bilar med klarlack
hur du tar bort en korvett strålkastare
hur man kan måla broms omfattar
vad är en SAE-nummer?
hur man fixar vågor i auto färg
varför min bil går varm
hur man byter smita klustret Durango instrument