hur till förbifartsleden en Ford kopplingsbrytare

hur till förbifartsleden en Ford kopplingsbrytare

Din Fords kopplingsbrytare, den så kallade neutrala säkerhetsbrytare hindrar fordonet från att startas i växel. Denna säkerhetsfunktion är utformad för att undvika kostsamma skador på ditt fordon, eftersom det kan häva sig framåt eller bakåt om det är i växeln. Det är bara bra att koppla bort neutral säkerhetsbrytare om den har misslyckats, och du kan inte starta bilen. Detta förfarande kan göras ganska enkelt med ett minimum av elektrisk kunskap och förberedelse

Du behöver:. .
1/4-tums fast nyckel
små skiftnyckel istället.
tråd tång.
22-gauge wire-kontakter.


1.
Leta reda på neutral säkerhetsbrytare. Du hittar den mellan golvet styrelse och ned på kopplingspedalen. Om du har svårt att hitta växeln kan du kontakta din manual för året och modell Ford. Det är vanligtvis en bild och beskrivning av strömbrytaren. Du kan också kolla med din lokala delar butik för att se hur de ser ut.
2.
Använd din 1/4-tums fast nyckel, vrida moturs för att lossa låsmuttern. Låsmuttern säkrar justerskruven på plats. Justerskruven kan du justera avståndet mellan växeln aktivator och kopplingspedalen.
3.
Använd din skiftnyckel att vrida justerskruven medurs tills det är väl klart av kopplingen pedal. Syftet med detta steg är att ge dig utrymme att arbeta i det trånga utrymmet.
4.
Använd din tråd tång för att klippa de svarta och röda kabeln från switchen.

5.
Använd din tråd tång för att Skala av isoleringen från den avskurna ändan av varje tråd.
6.
Sätt i kabeln kontakten över varje tråd som har haft isolering bort.
7.
Använd din tråd tång för att krusa både slut av kabeln kontakten. Ryck lite på kablarna för att se till att de är säkra i kontakten. Om inte, upprepa detta steg med en annan anslutning.

Tips och varningar


 • Om du vill koppla ur neutral säkerhetsbrytare utan att ändra kabeldragning, använd din skiftnyckel att lossa låsmuttern hålla strömbrytaren på plats och ta bort.


 • Relaterade artiklar


  hur man kopplar en EGR-ventil
  hur man återställer ford Freestar makt skjutdörrar
  hur man byter sienna tändstift
  alla väder kontra all-terrain däck
  hur man lufta servostyrning på en Ford
  Hur ändrar jag en glödlampan i en 2002 Chrysler Concorde?
  hur man kan kontrollera och ändra en PCV ventil på en Volvo
  hur du lägger kylvätska till AC på Ford Expedition
  hur man återställer en Ford dator
  hur du lägger kylvätska till en luftkonditionering i en ford explorer