hur man får bläck ur bilen läder

hur man får bläck ur bilen läder

Skinnklädsel är ett elegant komplement till någon bil. Om ett felaktigt sätt, kommer läderklädsel hålla i många år. Olyckor är skyldig att hända, dock, och bläck fläckar på bilen läder är inget undantag. Ta bort bläck från bil läder kan göras framgångsrikt om rätt produkter och metoder används. Lädret kommer att raderas av bläck på nolltid

Du behöver:. .
Pappershanddukar
Läderrengöring.
Mjuka trasor.
Bomullspinne (tillval).
Tvättsprit (tillval).
Hairspray (tillval).
Vaselin.


1.
Ta bort alla våta bläck från läder omgående. Blot bläcket fläcken med hushållspapper tills bläcket inte längre överföringar till pappershandduk. Undvik att gnugga, eftersom detta kan orsaka att bläcket att sprida sig.
2.
Rengör läder med läder renare. Dessa rengöringsmedel finns på de flesta bildelar butiker. Använd rengöringsmedel och en mjuk trasa för att avlägsna alla ytor bläck från läder. Följ etikettens instruktioner för specifik användning, eftersom detta kan variera mellan produkterna.
3.
Om fläcken är kvar, fukta en bomullstuss med tvättsprit. Gnid pinnen över färgfläckade läder. Arbeta från den yttre kanten av bläck på in mot mitten. Massera försiktigt och undvika att trycka för hårt, vilket kan skada lädret. Byt till en ren, alkohol-indränkt bomullstuss som man blir färgade med bläck. Fortsätt tills inga fler bläck överför på bomullstops.
4.
Torka av området med en fuktig trasa. Buff lädret med en mjuk torr trasa.
5.
Spraya hårspray på lädret om bläcket fläcken är fortfarande närvarande. Mätta fläcken med hårspray och gnid försiktigt med en mjuk trasa. Fortsätt gnugga tills bläcket fläcken hissar. Sluta gnugga läder om du märker målgång börjar tråkig. Torka av läder med en fuktig trasa. Polera med en mjuk trasa.
6.
Bred ett tunt lager vaselin på det drabbade området på lädret för att fylla på fukt gått förlorade under fläckborttagning.

Tips och varningar


 • alltid testa produkten du använder på en liten, obetydlig del av läder före tillämpa det på en mer märkbar område.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan förbättra en bilstereo
  vilka problem uppstår när en bil blir överhettad?
  kan återställa gummimattor
  Så ställer du in Växelspak på en Suzuki GSXR
  hur man kan förbättra gas körsträcka i en Chevrolet Blazer
  Hur man testar en Ford spole
  hur ändrar horn säkringen i en 1994 Buick Park Ave
  hur reparera en matta gummi golv
  auto kedjor vs vinterdäck
  VW Caddy värmefläkten avlägsnande