hur man byter en förgasare i en Honda Accord

hur man byter en förgasare i en Honda Accord

Den gamla modellen Honda avtalen är de enda Honda-avtalen som har förgasare på motorn i dessa dagar. Förgasaren på Honda Accord motorn sitter på toppen av motorn. Förgasaren är oftast den första på motorn som du ser när du öppnar huven och titta på motorn. Förgasaren hålls på plats av en metall stång som löper genom mitten av förgasaren och är på plats genom en fästmutter. För att ta bort förgasaren måste du ta bort säkra muttern och koppla ur strömmen och utgående ledningar från förgasaren.

Du behöver:
Tänger
. Nya förgasaren.


1.
Öppna huven av Honda Accord och leta reda på förgasaren på toppen av motorn. Leta metallstången i mitten av förgasaren och säkra muttern.
2.
Vrid fästmutter bort av metall stång och ställa in muttern åt sidan. Koppla ur strömmen och linjerna ut från förgasaren använda en tång för att lossa muttrar anslutit alla kablar till förgasaren. Märk rader vänster linje och höger linje med maskeringstejp och en penna för återanslutning senare.
3.
Dra upp förgasaren och skjut förgasaren bort av motorn.
4.
Skjut in den nya förgasaren ner metallstången och placera nya förgasaren i samma position som den gamla förgasaren. Byt fästmutter att metallstången och dra åt muttern.
5.
Anslut in-och utgående ledningar till förgasaren och dra åt muttrar med en tång.


Relaterade artiklar


hur man byter oljefilter på en Cheva kavaljer
hur man byter batteri i en Mercedes E320
hur man byter en dörr handtaget på en Chevrolet Prizm
hur du ansluter batteriet i en Ford F350
2005 corolla nyckel programinstruktioner
hur man skall avgöra rätt storlek bilbatteri
hur man hittar en liknande storlek däck
Syftet med däck stag
Hur man testar filter bil luft
syresensor underhåll