hur man byter batteri i en 2000 Nissan

hur man byter batteri i en 2000 Nissan

Om din 2000 Nissan verkar ha en trög start och svårigheter vända dig, det finns en god chans att batteriet kan behöva bytas ut. Det är gratis att ha testat på de flesta bildelar butiker, och om du ändrar det, kommer de flesta börjar problemen lösas. Det är också billigare och enklare än att ersätta en förrätt, antar att det är just batteriet som är dåligt

Du behöver:. .
Fast nyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Ersättningsbatteri.


1.
Pop huven och leta reda på batteriet. Koppla bort den negativa polen på batteriet med hjälp av en fast nyckel, ta sedan bort den positiva polen på samma sätt.
2.
Skruva loss batteriet binda från fordonet med hjälp av 3 /8-tums Ratchet och uttag. Lyft ut det gamla batteriet ur bilen och ta den till din lokala del butik eller fordonsindustrin återvinnare som ska återvinnas. Lyft det nya batteriet i facket och fäst det med hjälp av binda ner och spärren.
3.
Anslut den positiva polen på batteriet med fast nyckel och sedan återansluta den negativa terminal. Starta fordonet för att allt fungerar korrekt.

Tips och varningar


 • bildelar butiker typiskt sälja dig ett nytt batteri med en kärna avgift. Denna kärna avgift innebär att du får pengarna tillbaka om du för in dina använda batterier-kärnan-till butiken. Det är miljövänlig, plus sparar du pengar på lång sikt.


 • Relaterade artiklar


  hur platsen reparera klarlack
  hur man bygger organ racerbil
  hur man mäter en drivaxel
  hur man dra kopplingar bromsslang
  Livslängden för ett bilbatteri
  hur man byter oljefilter på en korseld
  fördelar och nackdelar med en automatlåda spolning
  hur ändrar pluggar & trådarna på en Subaru Forester
  hur man fördröja en kamaxel
  den bästa pickup klädslar