hur man öppnar huven på en 1992 honda

hur man öppnar huven på en 1992 honda

Öppna huven på din 1992 Honda Accord är en viktig process att lära sig om du vill väl behålla ditt fordon. I händelse av någon typ av motor fel, kommer det att bli nödvändigt att öppna motorhuven för att undersöka var problemet kan vara. Dessutom kommer du så småningom att ersätta saker som torkare vätskor. Att öppna huven är en enkel process
1.
Slå på din bil genom att placera nyckeln i tändningslåset och vrida den medsols tills motorn startar. När motorn är påslagen, titta under ratten på vänster sida av fordonet för en flik märkt "Hood Release". Dra i spaken.
2.
Avsluta din bil och flytta till fordonets front. Sök och leta reda på spärren som släpptes när du drog spaken. Låset finns i grillen och sticker ut ganska mycket när det väl har släppts.
3.
Dra spärren. Detta kommer att frigöra fläkten från dess låsmekanism. Placera båda händerna under fläkten och skjut den tills den är upp till den högsta nivån. Titta ner och du hittar en lång metallstav används för att hålla huven upp. Dra på metallstången tills det är fullt utsträckta och placera den så att den håller huvan från att falla ner.


Relaterade artiklar


hur man fixar dina bromsar
hur man kan kontrollera oljan i en BMW Z4
hur man tar betalt en Saturn bil batteri
hur du tar bort den främre stötfångaren locket på en 2000 Ford Taurus sedan
hur man installerar en bränslepump på en Ford Escape
DIY: målning sida gjutning
hur man läser däcktrycket på en Audi
specialitet fordonsindustrin verktyg
hur du återställer ditt ljus byta olja i en Saturn
hur man kan anpassa suv strålkastare