hur man installerar en remskiva servostyrning

hur man installerar en remskiva servostyrning

En servostyrning remskiva är vad styr servopumpen som ger din styrning för fordon. När servostyrning remskiva blir böjda, spruckna eller skadade på något sätt, då måste du byta ut den för att få fungerande servostyrning i bilen. Du kommer också att behöva ansluta servostyrning bältet remskiva efter att du har installerat trissan. Bältet sveper runt trumman, så att ledaren för att rotera när motorn är igång
1.
Parkera fordonet på jämnt underlag i ett väl upplyst område. Öppna bilens huva och lokalisera hålet på den övre förarsidan av motorn framför servopumpen. Det är där servostyrning trissa pump säkra bulten behöver installeras.
2.
Skjut en bricka på servopumpen bulten. Skjut servopumpen bulten i hålet i mitten på trumman. Placera en annan bricka på säkra bulten när du har satt i bulten genom hålet i mitten på trumman.
3.
Sätt säkra bulten i motsvarande hål på motorn där servostyrning remskiva måste läggas. Vrid säkra bulten i en medsols rörelse tills den är tät och kan inte längre vara vridna i motorn.
4.
Leta rätt storlek uttag för säkring bult i sockeln set. Anslut uttaget till Ratchet. Pressa servostyrning remskiva med en av dina händer för att hålla den från att röra sig medan du dra åt remskivan är säkra bulten.
5.
Dra åt servostyrning remskiva är säkra bulten med Ratchet och uttaget.


Relaterade artiklar


hur man fixar en Bakrutetorkare på 1996 jeep
hur man byter en miata syresensor
hur man byter batteri i nyckeln för en 2007 Nissan Altima
hur man återställer en krockkudde ljus i en Plymouth vind
hur man programmerar en avlägsen fob nyckel för en Lincoln Mark VIII
hur man byter rotorer 4runner broms
Hur vet jag om min ljuddämpare fungerar?
hur man kan kontrollera oljenivån i en oljetank
hur du tar bort varmvax från bilfönster
Hur kan du identifiera axel problem i bilen?