hur man byter en strålkastare på en 1995 saturn sc1

hur man byter en strålkastare på en 1995 saturn sc1

Om en strålkastare på 1995 Saturnus SC1 brinner ut är det viktigt att ersätta det med en gång, för säkerhets överväganden. Saturn SC1 strålkastarna ligger bara i motorrummet. Arbetsområdet är stram, men du kan ersätta glödlampor snabbt, med ett par vanliga handverktyg. Köp reservlampor för din SC1 på en Biltema eller Saturn återförsäljare att vara säker på att du har rätt ersättning strålkastarna för din bil

Du behöver:. .
Socket och kransen som
Wrench set.


1.
Ta bort den negativa kabeln från batteriet i din Saturn SC1. Använd en skiftnyckel eller hylsa och spärrnyckel för att lossa batterikabeln, ta sedan bort det helt från plint.
2.
Nå in i ett litet utrymme mellan motorrummet och strålkastare montering och koppla bort glödlampan från strålkastaren montering. Vänd uttaget u00BC-sväng moturs för att frigöra den från församlingen.
3.
Dra glödlampan och kabelnätet tillbaka tills den är fri från strålkastare montering. Dra kabelstammen från glödlampan att koppla ur den.
4.
Anslut ledningsnätet till den nya lampan genom att trycka den på plats tills det låses. Flytta lampan inuti strålkastare församling. Vrid glödlampan u00BC-varv medurs för att fästa den i församlingen. Upprepa processen på andra strålkastare, om det behövs.
5.
Anslut den negativa batterikabeln och dra åt med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Testa din strålkastare som ska kontrollera att de fungerar korrekt.

tips och varningar


 • Rör inte glaset på halogenlampan. Den olja från fingrarna kan orsaka lampan att misslyckas när du slår din strålkastare den.


 • Relaterade artiklar


  hur man stämmer en bilens luft-bränsleförhållande
  hur du tar bort flagnande färg från ett fordon
  Hur man testar en A / motor C fläkt
  hur reparera en matta gummi golv
  hur man rengör en MAF-sensor på en 2001 ford explorer
  hur du tar bort gammal vax och glans en tråkig bil
  hur man byter ett oljefilter på en Colorado
  Hur konvertera MPa till psi
  hur du tar bort drivaxel från en Subaru fyrhjulsdrift
  Hur vet när dina bromsbelägg är slitna