hur man byter batteri i en Mercedes E320

hur man byter batteri i en Mercedes E320

Mercedes E320 är en populär lyxbil som erbjuder en rad avancerade funktioner för att inkludera uppvärmda säten, lädersäten, datorstödd dragning, en CD-spelare som kan styras från ratten, och simulerade trä-grain panel. Som ett resultat, många gånger kan det vara kostnadseffektivt oöverkomliga att ersätta återförsäljaravtalet att utföra rutinunderhåll på ditt fordon såsom byte av batteri eller olja. Om du äger en Mercedes E320 kan du lust att byta batteriet själv för att spara pengar på underhåll.
1.
Ta bort den bakre passagerarsätet som täcker batteriet i fordonet. För att göra det, vrid klipp som håller stolen på plats tills de inte längre håller på plats och ta bort stolen från bilen.
2.
Lossa jordkabeln först, detta är ett viktigt steg eftersom det hindrar dig från att bli chockade i processen.
3.
Kroka båda terminalerna som är anslutna till batterierna inlägg. Nästa, ta bort alla fästen som håller batteriet på plats och lyft ut batteriet utan bilen.
4.
Placera det nya batteriet på samma plats och orientering som det gamla batteriet satt. Anslut terminalerna till batteriet inlägg och sedan bifoga jordledningen.
5.
Re-Sync fönstren och takluckan genom att öppna dem hela vägen, hålla dem där för ett ögonblick, och sedan stänga dem hela vägen och hålla dem igen.
6.
Starta fordonet och batteribyte kommer att slutföras.


Relaterade artiklar


hur man byter en fläktrem på en Dodge diesel
hur man byter luftfilter ett Escape Hybrid
bilbatteri kontra djupurladdningsbatteri
alla väder kontra all-terrain däck
hur man startar en bil som har slut på gas
hur du vaxa bilen för att ge det den som ny bil glans
hur du tar bort motorn från en PT Cruiser
hur man kör bil i backväxel
hur man byter från vanliga till syntetisk olja
hur man kan kontrollera en Ford Taurus generator