hur ändrar bränslefiltret under 2007 gmc Duramax

hur ändrar bränslefiltret under 2007 gmc Duramax

GMC Duramax är en dieselmotor motordrivet fordon. De två främsta orsakerna konsumenterna köpa en dieseldriven bil är större makt för bogsering och dragande, och för ökad bränsleekonomi jämfört med bensindrivna bilar och lastbilar. Båda dessa faktorer minskar dock när ditt fordon har en gammal bränsle filter som begränsar flödet av diesel till motorn och minskar gas körsträcka. Byte av bränslefilter är en uppgift som du kan behöva utföra om du äger en 2007 GMC Duramax
1.
Köp ett bränslefilter som är kompatibel med din motor. För att göra detta, gå till ett Biltema och berätta för dem fabrikat, modell och år av ditt GMC och de kommer att visa dig lämpligt filter.
2.
Försiktigt bort tråd som är ansluten till din befintliga bränslefiltret. Detta är "vatten i bränslet" sensor och du vill vara säker på att du inte skadar den.
3.
Bort dina befintliga bränslefiltret genom att skruva den åt vänster. Det kommer att finnas bränsle i den, så var försiktig att inte spilla i motorrummet. Om någon inte läcker ut, torka upp omedelbart.
4.
Fyll det nya bränslefiltret med bränsle och fäst den genom att skruva den i till höger. Sätt fast "vatten i bränslet" sensor. Efter detta, ta bort en liten skruv som är placerad på toppen av bränslefiltret.
5.
Prime bränslefiltret tills bränsle kommer ut från skruv-hål, sätt sedan in skruven. Börja ditt fordon när du är klar och visuellt inspektera området runt bränslefiltret för läckor.


Relaterade artiklar


hur man ändrar bmw Struts
hur man byter en PCV ventil på en kvicksilver markis
hur man hittar en detailer
hur man installerar en bränslepump på en Ford Escape
hur man återställer ljuset tjänsten överföring på en Cadillac DeVille
hur du ändrar strålkastaren glödlampa på en Harley Davidson motorcykel
hur man gör strålkastarna restaurering på plastlinser
hur du hittar den temperatur kylvätskan sensorn på en Thunderbird
hur man byter en lug nut
hur du hittar startmotorn på en 2000 Nissan