Honda nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner

Honda nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner

Du kan snabbt programmera en ny Keyless-fjärrkontroll för din Honda själv om du har instruktionerna. Det är nästan ingen variation i instruktioner mellan Honda bilmodeller, bara mellan år. En uppsättning instruktioner gäller för äldre år medan en annan gäller nyare modeller. Förtjänsten av att göra programmeringen själv är att det sparar du från att debiteras för tjänsten på återförsäljaravtalet, som kan köra dig över $ 100 per nyckel

Nyare år


1.
Vrid tändningsnyckeln till "På" (läge II).

2.
Tryck på antingen "Lås" eller "Lås upp" knappen på fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen du använder behöver inte vara en programmerad fjärrkontroll. Du måste göra detta inom fem sekunder, eller programmering kommer inte att lyckas
3.
Vrid till "Lock" (läge 0).
4 .
Upprepa steg 1 till 3 två gånger till med samma fjärrkontroll.
5.
Vrid tändningsnyckeln till "På".
6.
Tryck på antingen "Lås" eller "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen. Bilens dator kommer att låsa och låsa upp c-lås om du har en lyckad programmeringsläget.
7.
Tryck på "Lås" eller "Lås upp" knappen på varje fjärrkontroll som du vill till programmet. Fortsätt att trycka tills du får bekräftelse från datorn i form av en annan makt lås cykel. När du hör det, kan du gå vidare för att upprepa steg 7 med nästa fjärrkontrollen.
8.
Vrid nyckeln till "Lock" för att avsluta programmeringen.

äldre år


1.

Vrid tändningsnyckeln till "ON".
2.
Tryck på "Övervakad"-knappen på radion, som ligger mellan "AM /FM" och "CD /Tape "-knapparna.
3.
Tryck på valfri knapp på varje fjärrkontroll du vill programmera för högst fem fjärrkontroller. Gör detta inom 20 sekunder för att trycka på knappen.
4.
Slå av tändningen för att lämna programmeringsläget.

Tips och varningar


 • Honda modeller skiljer sig i när de gjorde övergången från en uppsättning instruktioner till den andra. Om din bil gjordes i slutet av 90-talet, kanske du vill prova båda instruktioner. Efter 2000, bör den första uppsättningen av instruktioner arbete för alla modeller. Självklart, om det inte finns någon "Övervakad"-knappen på radion mellan AM /FM och CD /Tape-knapparna, då är du säkert att anta den andra uppsättning instruktioner inte gäller för din bil.


 • Relaterade artiklar


  Hur man testar ford spole förpackningar
  rensar ett Alero lätt byta olja
  bilglas repor
  hur man kan främja sulfatering i ett blybatteri
  hur man byter syntetisk olja med vanlig olja
  hur man mäter en drivaxel
  hur man kan blanda syntetiska och traditionella oljor
  Hur vet jag när mina bromsslangar är dåliga?
  hur man laddar batterierna på en klubb bil
  hur man ladda en Nissan Xterra a / c