hur man programmerar en avlägsen fob nyckel för en Lincoln Mark VIII

hur man programmerar en avlägsen fob nyckel för en Lincoln Mark VIII

Lincoln Mark VIII var Lincolns sista personliga lyxbil. Det såldes mellan 1993 och 1998. Fjärrkontrollen nyckelbricka ger fjärrstyrning till din Mark VIII. Det måste programmeras först. Annars kommer bilens dator inte veta att du har godkänt sin signal att öppna bilen. Lyckligtvis kan du göra det själv istället för att behöva betala en återförsäljare att programmera det åt dig. Instruktionerna skiljer sig dock från den modell år

1993-1996


1.
Vrid tändningsnyckeln till "Kör" eller "Acc". Öppna handskfacket. Leta reda på den grå "Program Connector" bakom handskfacket.
2.
Leta kortslutningspluggen i samma område bakom handskfacket tejpade i selen.
3 .
Sätt kortslutningspluggen i programmet Ansluta sedan stiftet märkt "Program A" med "Program B. " Om du inte hittar kortslutningspluggen, använd en kortslutning tråd med bara slutar i stället. När du är klar med kortslutning, kommer dörrarna låsa alla och sedan låsa upp för att bekräfta att du har lyckats i programmerings läge.
4.
Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen fob att du är programmering . Om bilens dator accepterar signalen, det kommer att cykla dörren låses igen för att bekräfta att du har programmerat fob.
5.
Vrid tändningsnyckeln till "Off". Datorn kommer att cykla de låses igen att visa att du har lämnat programmeringsläget.

1997-1998


1.
Ange din bils permanent 5-siffrig portkod i fjärrkontrollen fob. Om du har tappat bort eller glömt bilens portkod, kan du behöva gå till återförsäljare för att få en ny kod programmeras om.
2.
Tryck på "1 /2"-knappen inom fem sekunder för att slutföra steg 1. Bilens dator kommer att låsa och låsa upp dörren lås för att indikera att du har angett programmeringsläget.
3.
Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen inom fem sekunder för att slutföra steg 2.

4.
Program andra fjärrkontroller genom att trycka på valfri knapp på den inom fem sekunder från det tidigare fob programplanering. Låsen kommer att cykla.
5.
Tryck på "7 /8" och "9 /0"-knapparna samtidigt på fob för att lämna programmeringsläget.


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra gas körsträcka i en nonchalant
hur man målar en ninja motorcykel
hur man återställer underhåll ljus på en 2006 Scion xB
hemlagad defroster
hur man kan räkna överföring utväxling
Hur koppla jag en bil larm?
hur man hittar de bästa däcken för din bil
hur man rengör en O-ring
hur man kan bryta i nya bilar motor
Chrysler PT Cruiser tomgång felsökning