hur man programmerar en OEM-nyckel för en Nissans fob

hur man programmerar en OEM-nyckel för en Nissans fob

Nissan många bilmodeller, och lyckligtvis, de har ungefär samma instruktioner för att programmera fjärrstyrning fob. Om du har en ny fob och vill programmera den, kom ihåg att alla berlocker du för närvarande använder kommer att behöva omprogrammeras också. Av den anledningen är det bäst att samla alla berlocker innan processen
1.
Stäng och lås alla dörrar via förardörren konsol.
2.
Sätt i startnyckeln, men vrid inte det. Återkalla den. Upprepa detta fem gånger. Slutföra det här steget under 10 sekunder, men inte gör det för snabbt. Om du lyckas, kommer bilen blinkar med sina varningsblinkers.
3.
Sätt i startnyckeln och vrid den till "ACC" position.
4.

Tryck på valfri knapp på din fob inom fem sekunder efter steg 3. (För äldre modeller, kan du behöva trycka på "Lock"-knappen speciellt. ) Återigen kommer din varningsblinkers blinkar för att bekräfta att du programmerat fob korrekt.
5.
Program resterande berlocker genom att frigöra och återlåsning alla dörrar med kontrollerna i förardörren konsol. Tryck sedan på valfri knapp på nästa fob inom fem sekunder. Upprepa med varje ytterligare fob.
6.
Avsluta programmeringsläge genom att ta bort startnyckeln och upplåsning av dörrar från förardörren konsol. Sedan öppnar förardörren.

Tips och varningar


 • Om ovanstående anvisningar inte fungerar, sök på nätet för bilens modell och år (se Referenser). Vissa nyare modeller inte tillåter manuell omprogrammering och kräver att du har återförsäljaravtalet göra det, vilket kan kosta $ 50 till $ 100 per nyckel.
 • Om du köper en OEM-tillverkare (OEM) fob, kan du slippa betala detaljhandeln uppmärkning av återförsäljaravtalet, enligt den CheapFobs. com. Biltillverkare legotillverkning, och en OEM-köp kan du köpa mer direkt från det sanna tillverkaren --- inte nödvändigtvis "fabriken direkt," men närmare det än i detaljhandeln. Eftersom OEM fob inte kommer att ha alltid logga på, kan du att du har ett fob som fungerar genom att jämföra FCC ID numret på det med den i fob som följde med din bil ursprungligen. Om de överensstämmer, kommer fob arbeta för din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter olja i en 1999 Jeep Grand Cherokee
  Hur identifiera ett problem bränslepumpen på en Land Rover
  hur man fixar repad strålkastarna på en Dodge Caravan
  Hur man monterar ett batteri i bagageutrymmet på en bil
  hur man tar betalt fordonsindustrin luftkonditioneringsapparater
  vad är det bästa sättet att spara bromsbelägg?
  hur man återställer radion för en 2000 GM bil
  hur man byter främre stötdämpare på en 1997 gmc jimmy
  hur man kan anpassa suv strålkastare
  Hur man testar tändspolar