hur man byter strålkastarnas lampor på en 2002 chevy kavaljer

hur man byter strålkastarnas lampor på en 2002 chevy kavaljer

När du ser en bränd lampa ut huvudet i ditt 2002 Chevrolet Cavalier, ersätta det med en gång för säkerhets skull. Du kan köpa reservlampor till din Cavalier på en Biltema eller en Chevrolet återförsäljare. Cavalier strålkastare församling är lätt att komma åt under bilens däck täcka

Du behöver:. .
Vanlig skruvmejsel
Socket och Ratchet set.


1.
Bänd upp på mitten av de sju plast fästen säkra däck locket på framsidan av motorrummet med hjälp av en vanlig skruvmejsel . Var noga med att inte bryta fästen-du kommer att behöva dem för återmontering. Ta bort fästena från däck locket, ta sedan bort däcket skyddet från bilen.
2.
Sätt din platt-skruvmejsel i den rektangulära öppningen på fästet ovanför tur signalljus montering . Tryck nedåt på spärren med en skruvmejsel och dra bakgrund montering av fronten på bilen.
3.
Bort de två bultarna säkra strålkastarenheten till främre delen av bilen med en hylsa och spärrskaft. Dra strålkastare montering fram ur fronten på bilen. Vrid den svarta låsringen moturs för att ta bort den från ljus församlingen.
4.
Lyft upp på låsfliken till strömkabeln kopplas bort från vägguttaget. Dra selen rakt ut från uttaget. Ta bort glödlampan från strålkastaren församlingen.
5.
Sätt den nya lampan i sockeln i strålkastare församling. Fäst ledningarna anslutning till baksidan av lampan. Sätt tillbaka låsringen och vrid det medurs tills det låses på plats.
6.
tillbaka strålkastarenheten på bilen och fäst den med två bultar. Dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft. Sätt i tur signalljus montering och tryck det rakt in tills det klickar. (Upprepa processen på andra sidan om det behövs. )
7.
Tillbaka däck locket och tryck på plast klämmorna rakt nedåt tills de låses på plats. Testa dina lampor att vara säker på att de fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur man installerar makten slang styrning pumpen i en PT Cruiser
hur man återställer olja lampan på en 1999 mercedes E320
hur man avgör utväxling genom att snurra ett hjul
hur du tar bort 2 pack färg
hur man kan bryta i nya bilar motor
hur man rengör oxiderade Auto Paint
Dodge Magnum kupéfilter installation
hur man byter en framskärm på en 1995 Nissan Pathfinder
kamaxel lägesgivare misslyckande symtom
hur du tar bort oljefiltret på en Subaru Impreza