hur man byter en strålkastare på en 2002 toyota corolla

hur man byter en strålkastare på en 2002 toyota corolla

Om en strålkastare bränner ut på 2002 Toyota Corolla, minskar det ditt synfält i svagt ljus. Misslyckades strålkastare kan göra det svårare för andra förare att identifiera din position på vägen också. Ersätt en utbränd glödlampan så snart du märker det har misslyckats. Det finns endast två lampor i strålkastarna församling för Corolla så planera för att ersätta båda. Köp nya lampor från en Biltema eller Toyota återförsäljare

Du behöver:.
Socket och kransen som
Phillips-skruvmejsel.


1.
bort de fyra bultarna behålla stötfångaren täcka en hylsa och spärrskaft. Stötfångaren fästskruvar på 2002 Toyota Corolla är placerade längst upp på stötfångaren locket. Demontera stötfångaren locket från bilens front.
2.
Ta bort skruven säkra vrida signalen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra ledningsnätet kontakten är fri från blinkers lampan. Ta av höljet blinkers och ställ den åt sidan.
3.
Hitta och ta bort de två bultarna och muttern som håller strålkastaren montering med en hylsa och spärrskaft. Koppla bort anslutningarna kabelstammen genom att dra dem rakt ut från kontakten, och dra sedan ut strålkastare montering av fronten på bilen.
4.
Dra glödlampan rakt ut från strålkastare montering och infoga den nya glödlampan. Anslut de två anslutningarna ledningsnätet genom att trycka dem direkt på plats. Byt strålkastare montering och säkra de två bultarna och muttern att hålla den på plats med en hylsa och spärrskaft.
5.
Flytta blinkers montering och anslut kabelstammen genom att trycka rakt på plats. Säkra blinkers församling genom att ersätta fästskruven med en Phillips-skruvmejsel. Upprepa processen på andra sidan om det behövs.
6.
Tillbaka kofångaren locket och ersätta de fyra fästskruvarna, skärpa dem ordentligt med en Phillips-skruvmejsel. Testa strålkastarna att säkerställa väl fungerande.

Tips och varningar


 • Rör inte glaset del av en halogenlampa. Den olja från fingrarna kan orsaka lampan misslyckas nästa gång du använder din strålkastare.


 • Relaterade artiklar


  hur man ändrar skiva kuddar på en Toyota Corolla
  hur du tar bort en navkapsel / navkapsel från bilen
  Hur komprimera Struts
  hur man fixar Auto Paint går
  syresensor underhåll
  hur du ändrar strålkastaren på en Chrysler New Yorker
  hur man skiljer 3 st fälgar
  hur du tar bort koldioxid i en EGR-ventil
  hur man hanterar Toyota minns
  hur man installerar en stänkskärm toyota Solara