hur man byter en glödlampa strålkastare på en 1999 Ford Expedition

hur man byter en glödlampa strålkastare på en 1999 Ford Expedition

Korrekt strålkastare funktion är viktigt att hålla din familj på vägen. Din strålkastare varna andra bilister att din position på vägen samt belysa din egen väg i svagt ljus. Om du märker att en glödlampan har misslyckats i ditt 1999 Ford Expedition, bör du byta ut den direkt. Köpa en ersättare glödlampa från en Biltema eller Ford återförsäljare. Du kan byta ut glödlampan i minuter utan några verktyg för att ta bort församlingen Expedition strålkastare
1.
Öppna huven på din Expedition. Leta reda på baksidan av strålkastaren i motorrummet. Dra klämmorna bakåt för att frigöra strålkastarenheten. Det finns två klämmorna att släppa på expeditionens strålkastarna.
2.
Dra strålkastarenheten ut mot framför lastbilen. Tryck på spärren för att frigöra kabelnät och dra kabelstammen från baksidan av uttaget. Vrid glödlampan låsringen moturs. Efter u00BC varv, skjut ringen på sin plats och ställ den åt sidan.
3.
Dra glödlampan rakt ut från uttaget i strålkastarenheten. Sätt den nya lampan rakt in i fattningen. Byt låsringen och säkra den genom att vrida den medurs tills den låses på plats.
4.
Tryck ledningsnätet i anslutningen tills det knäpper i, så att du vet att det är säkert. Tryck strålkastare montering på plats, hålla anpassningen stift även med hål i skarvområdet. Håll montering på plats och tryck på klämmorna ner för att säkra den.
5.
Upprepa processen på andra sidan av fordonet vid behov. Stäng huven och testa strålkastarna att vara säker på att de fungerar korrekt.

Tips och varningar


 • Rör inte glaset på halogenlampan. De oljor från fingrarna kan orsaka lampan misslyckas nästa gång du slår på lamporna.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en Tahoe servopumpen
  hur du tar bort motorn från en Ford Focus
  hur man läser däcktrycket på en Audi
  hur man byter bak kvartalet paneler
  hur du ansluter vakuummätaren i en Subaru
  hur du tar bort en överföring i ett gmc safari
  insprutningssystem rengöring
  Hur man testar en 12-volts bilbatteri med en spänning instrument
  hur du tar bort blad märken från Auto Paint
  vad är en fordon bakre differential?