hur man programmerar en Cheva fjärrstyrning

hur man programmerar en Cheva fjärrstyrning

Chevrolet har dussintals gör den funktionen fjärrstyrning. Ingen enda uppsättning av planeringen instruktioner kommer programmet den spärrlösa fjärrkontrollen för alla eller ens de flesta modeller. Vissa modeller har inte ens en sådan gör-det-själv-instruktioner så att bilägare kan undvika serviceavgift för att få fjärrkontrollen programmerad på ett återförsäljaravtal. Därför att hitta programinstruktioner din bil behöver kan spara dig $ 100 eller mer i onödiga kostnader

Du behöver:
stjärnskruvmejsel


1
Look. . din modell av Chevy på programyourremote. com först. (Se referenser för Chevy sidan. ) Denna stora arkivet delar ut Chevrolet programmering instruktioner av modell och år.
2.
Leta upp din bils handbok om ownersmanualsource. com. Detta förråd av ägaren manualer bryter ner Chevy modeller per år. I manualen till din bil kan ha önskat nyckellösa programmeringsinstruktionerna.
3.
Ring runt till olika Chevy återförsäljare. En återförsäljare kan ge dig programmering instruktioner via telefon.

Tips och varningar


 • Ange sökord "programmet", "Keyless" och bilens göra till en sökmotor för att se om de instruktioner kan hittas någon annanstans på nätet.
 • flera modell /år kombinationer av Chevy har ingen möjlighet att programmera fjärrkontrollen utan återförsäljarens specialutrustning. Kontrollera programyourremote. com att se om din bil är en av dem.


 • Relaterade artiklar


  Ford Taurus prestanda tips
  hur man byter strippad släpvagn klackarna
  hur man rengör en MAF-sensor på en 2001 ford explorer
  hur ändrar huvudet lampan i en 2003 chevy tracker
  hur man byter EGR ventil på en 2002 Ford Escape
  hur du tar bort det främre hjulet på en miata
  hur man ladda en Mercedes Benz balsam auto luft
  hur du tar bort vatten fläckar på bilar & vindrutor
  hur man byter lampor 1997 camaro svans
  hur man läser oljestickan motorolja