hur man återställer en Lexus säkerhet kodnyckeln

hur man återställer en Lexus säkerhet kodnyckeln

Instruktionerna för programmering av nyckellösa avlägsna av en Lexus modell fungerar inte nödvändigtvis för en annan. Du kan prova ett par uppsättningar av instruktioner för att se om den ena eller den andra verk för din modell och år. Detta kan tyckas tidskrävande utan att veta säkert att instruktionerna fungerar, men alternativet att pröva är att ha din närmaste återförsäljare göra programmeringen dig för $ 50 till $ 100 per distans

Du behöver:.
frostskyddsvätska testare.
Frostskyddsmedel.
Vatten.

ES300


1.
Ta ur nyckeln ur tändningen cylindern. Lämna förardörren öppen. Stäng alla andra dörrar. Lämna öppnade förardörren låses upp.
2.
Sätt startnyckeln utan att vrida den. Ta sedan bort den.
3.
Tryck på "Lock"-knappen på förardörren konsol för att låsa alla bilens dörrar. Tryck sedan på "Lås upp"-knappen. Gör detta fyra gånger. Pace den klick som ungefär en sekund ifrån varandra. Stäng och öppna förardörren. Se till att fylla i alla i detta steg på mindre än 40 sekunder.
4.
Tryck på "Lock"-knappen på förardörren konsol för att låsa alla bilens dörrar. Tryck sedan på "Lås upp"-knappen. Gör detta fyra gånger. Återigen takt de klick till ca en sekund ifrån varandra. Sätt i startnyckeln och vrid den till "On" utan att starta motorn. Dra sedan på knappen ut igen. Se till att fylla i alla i detta steg i mindre än 40 sekunder.
5.
Tryck på valfri tangent på fjärrkontrollen som du programmering. Släpp den efter minst en sekund. Din bil kommer att cykla de dörrlås att bekräfta att du har gjort allting rätt hittills. Fjärrkontrollen är ännu inte programmerats, dock.
6.
Stäng och öppna förardörren.
7.
Tryck på valfri knapp igen på samma fjärrkontroll, återigen i minst en sekund. Bilen kommer återigen att cykla lås -. . En gång om den godkände programkomplementet och två gånger om du måste börja tillbaka på steg 5 igen
8
Upprepa steg 5 till 7 för att programmera ytterligare fjärrkontroller.

ES330


1.
Ta ur nyckeln ur tändningen cylindern. Lämna förardörren öppen. Stäng alla andra dörrar. Lämna öppnade förardörren låses upp.
2.
Sätt startnyckeln utan att vrida den. Ta sedan bort den. Upprepa.
3.
Stäng och öppna förardörren två gånger. Sätt i startnyckeln utan att vrida den. Ta det igen. Komplett allt detta steg i minst 40 sekunder.
4.
Stäng och öppna förardörren två gånger. Återigen sätter startnyckeln utan att vrida den. Stäng förardörren. Slutföra det här steget på mindre än 40 sekunder.
5.
Vrid tändningsnyckeln till "På" och tillbaka till "Off. "Gör detta en gång om du vill att bilens dator att fortfarande erkänna tidigare programmerade fjärrkontroller. Gör det två gånger om du vill radera den programmerade fjärrkontroller från datorns minne och ha det erkänner endast fjärrkontroller som du för närvarande programmering.

6.
Ta ur nyckeln ur tändningen cylindern. Bilen ska nu bekräfta att du är i programmeringsläget genom att cykla låsen.
7.
Tryck på " Lock "och" Lås upp "-knapparna samtidigt på den första fjärrkontrollen du programmet. Släpp dem efter 1. 5 sekunder. Inom tre sekunder trycka på valfri knapp på fjärrkontrollen. Bilen kommer återigen cykel lås-en gång om den godkände programkomplementet och två gånger om du måste starta det här steget om igen. Slutföra det här steget på mindre än 40 sekunder.
8.
Upprepa steg 7 för att programmera varje extra fjärrkontroll. Komplett det på mindre än 40 sekunder per fjärrkontrollen.
9.
Avsluta programmeringsläge antingen genom att sätta in startnyckeln eller genom att öppna förardörren.

Tips och varningar


 • Om ingen uppsättning instruktioner ovan fungerar, titta på programmet din Remote hemsida för att hitta din bilmodell, eller ring återförsäljare att hitta någon som ger dig instruktioner via telefon. Annars måste du ta bilen i för återförsäljaren att programmera den för en avgift.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer en Chevrolet dator
  Hur får man en glans på auto färg
  hur man återställer en Lexus säkerhet kodnyckeln
  Skillnaden mellan symmetrisk och asymmetrisk däck
  hur man kör bil i backväxel
  hur man fixar vindrutetorkare
  vad är bakre differential vätska för?
  orsakerna till generatorn diod fel
  blödning förfaranden för hydrauliska bromsar
  hur du tar bort klackar