hur du tar bort en strålkastare på en Ford F-150

hur du tar bort en strålkastare på en Ford F-150

Strålkastare är en viktig del av din Ford F-150. Strålkastarna är en viktig säkerhetsfunktion eftersom de gör att föraren har ökad synlighet i kväll timmar eller svåra väderförhållanden. Det är viktigt att byta ut en trasig eller utbränd strålkastare omedelbart för att förhindra en trafikolycka brott eller olycka. Du kan köpa en Ford F-150 strålkastare på din lokala Biltema och Fords enkel plug-and-play design gör borttagning och installation en enkel process

Du behöver:. .
Skruvdragare


1.
Låt Ford F-150 svalna i cirka 20 minuter om den körts nyligen. Detta gör komponenter under huven svalna helt och minska risken för att orsaka en brännskada.
2.
Öppna huven på Ford F-150 och leta reda på strålkastaren som du vill att ta bort. Du kommer att märka ett metalband som omger strålkastaren. Den metal-bandet säkrar strålkastaren på plats. Använd en skruvmejsel för att lossa och ta bort de fyra skruvarna som håller metal-bandet på plats. Ta bort metal-bandet genom att försiktigt dra den av strålkastaren, det kommer lätt lossnar när skruvarna är borttagna.
3.
Ta bort strålkastaren genom att dra ut på plats försiktigt. Koppla ur nätsladden på baksidan av strålkastaren genom att dra ur den. Strålkastaren har nu tagits bort och din bil är klar för strålkastare ersättning eller annat underhåll.


Relaterade artiklar


hur man ändrar bilsäten
kulled funktioner
typer av knivsäkringar
hur man kan anpassa en inaktiv skruv på en förgasare
hur man får byta fjärrstyrning koder
hur man rengör utsidan av en bil radiator
hur man byter olja med mityvac broms luftskruv
hur man equlize ett blybatteri
den bästa pickup klädslar
hur man uppgraderar en Lexus Navigation CD