hur man hittar en detailer

hur man hittar en detailer

Automobile detailers kan åstadkomma imponerande resultat med en väska full av material och ett par timmars tid. Detailing jobb kan vara alltifrån ett "Spiff upp jobb" på ett fordon efter en begagnad bil parti, till ett "pengar är inget objekt" omvandling till en högre prisklasserna bil eller sport utility vehicle. Några detailers operera från en fast plats, medan andra lasta sina material och utrustning till deras lastbil eller van, och ut på vägarna i jakt på kunder. För att hitta en lokal detailer, besöka några av sina potentiella kunder

Du behöver:
Lista över lokala nya bilhandlare.
Förteckning över lokala bilhandlare.
Tävlingsuppgifter krets kontakt.
Bilutställning kontaktinformation.
Förteckning över full-service biltvättar.
Förteckning över lokala banker och professionella kontor.
Handelskammare kontaktinformation.


1.
Besök nya och begagnade bilhandlare. Även nya bilhandlare kommer troligen att ha sina egna detaljer avdelningar, är det möjligt servicechef kan rekommendera någon som gör ett utmärkt arbete. Fristående begagnad bil partier kan anställa sina egna detailer eller avtal av det arbete som behövs.
2.
Kontakta Performance Racing och bil organisationer visar. Om du är i en stad med en högre prisklasserna biltävlingar krets, eller kanske en plats som regelbundet värd visar insamlare bil, kan detailers spela en viktig roll i att hålla visa fordon ser top notch. Ring ras och arrangörerna för att få sina remisser.
3.
Besök en fullservice biltvätt. I motsats till automatiska biltvättar, som erbjuder en snabb "in och ut transportband tvätta, får full service biltvättar erbjuder handtvätt och detaljer tjänster. De flesta anläggningar erbjuder en mängd olika paket med varierande detaljer alternativ. I vissa fall kan du lämna ditt fordon för senare hämtning. Kontakta anläggningens chef för pris och schemaläggning detaljerna.
4.
Fråga på banker och professionella kontor. Detailers kan tillhandahålla tjänster till kunder i finansiella institutioner, kontor och andra platser där fordonet kan underhållas under kundens vardag. I dessa fall tar detailer vanligtvis en fullt utrustad lastbil eller van med alla sina förnödenheter (som ibland innehåller en vattentäkt för tvätthallar). Prata med företagets ägare eller kontor chef för att få namnen på ett tillförlitligt detailer.
5.
Ring din lokala handelskammaren. Top-notch detaljer företag att arbeta hårt för att locka högre slutkunder. För detta ändamål skall de anställda ska kunna upprätthålla ett professionellt utseende och tjänsten fordon spiffed upp och idrott professionell grafik.

Om en detalj företagets ägare menar allvar med att lägga till företagets ägare och förvaltare till sin kundkrets, som förbinder den lokala handelskammaren är en bra affär taktik. Kammaren personalen kan ge dig detailers kontaktuppgifter, vilket även kan omfatta rabattkuponger som andra kammare medlemmar. Hitta din lokala kammare via USA Handelskammares webbplats.


Relaterade artiklar


Hur ändrar du licensen glödlampa plattan ljus i din Ford Focus?
hur du tar bort en pakethållare från en förorts
hur du tar bort handskfacket i en Pontiac strävan
Hur vet jag om ett skede av mitt kylaren kylfläkten inte fungerar?
vad man gör om en lastbil inte startar när den är kall?
hur buff metalliska akryl lackfärg på bilar
hur täcka framrutan på vintern
hur man öppnar en Audi fjärrkontroll
hur man använder en luftskruv tryck broms
hur rinna vatten från bränslet Jeep Liberty diesel CRD