hur man byter panel passagerare kvartalet på en Toyota RAV4

hur man byter panel passagerare kvartalet på en Toyota RAV4

Toyota RAV4 är en liten SUV med en standard 4-cylindriga motor Toyota och plats för cirka 5 passagerare. Passagerarsidan kvartalet panelen är fastsatt i ramen på RAV4 med ca 10 bultar och muttrar. Passagerarsidan framdäcket måste tas bort från ramen, liksom hjulet brunnslock inne i hjulhuset, ta bort kvartalet panelen

Du behöver:. .
Domkraft
Tire järn.
Hylsnyckelsats.
Ratchet.
Ersättning passagerarsidan kvartalet panelen.


1.
Lossa muttrarna på passagerarsidan däcket med däcket järn. Höj passagerarsidan fronten av Toyota RAV4 med domkraft. Ta bort muttrarna från däcket och dra av däcket från RAV4 ram.
2.
Ta bort bultarna som håller hjulet väl på plats på RAV4 ram. Dra hjulet brunnens luckan på RAV4: s ram och den åt sidan.
3.
Ta bort skruvarna säkra passagerarutrymmet panelen sida kvartal på ramen inne i hjulhuset med hjälp av motsvarande uttag från Hylsnyckelsats och spärrfunktion. Placera bultarna i en ren plats där du inte kommer att förlora dem.
4.
Öppna RAV4: s huva och leta reda på bultarna som håller passageraren panelen sida kvartal i ramen. (Fästskruvar kommer att stå på kanten av det övre motorrummet där den sida av luvan vilar. ) Ta bort bultarna med hjälp av motsvarande uttag för bultar och spärrfunktion. Ta bort passagerar panelen sida fjärdedel från RAV4: s ram.
5.
Placera RAV4: s panel ersättare kvartal på ramen på passagerarsidan. Sätt i bultarna till stöd hålen på kvartalet panel och ram i hjulet bra. Dra åt bultarna uttaget och spärrfunktion.
6.
Byt passagerarsidan däcket ramen för RAV4. Byt muttrarna på däcket. Sänk RAV4: s passagerarsidan på marken och dra åt muttrarna. Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man startar en gammal bil
hur man återställer ford Freestar makt skjutdörrar
hur man installerar camaro bromsbelägg
hur man byter bakaxel olja på en Jeep Cherokee XJ
hur man kan bryta i nya bilar motor
hur du tar bort en Toyota Corolla makt linje Styrtryck
hur man använder flytande glas med bilvax
Hur man testar en Ford spole
hur man byter bakre bromsljus på en Freelander
hur man målar en bil billigt