hur man byter en strålkastare på en 1993 Jeep Grand Cherokee

hur man byter en strålkastare på en 1993 Jeep Grand Cherokee

I 1993 års Jeep Grand Cherokee använder halogenlampor strålkastare i en sammansatt lins, ett system som ger hållbarhet samt enkelt underhåll. Lökarna är placerade i den bakre delen av strålkastare montering och är lätta att ta bort och ersätta bör de bränner ut sig. Jeep använder en # 9004 glödlampa som du hittar på bildelar butiker, några varuhus och Jeep återförsäljare
1.
Leta reda på glödlampan i motorrummet, i baksidan av strålkastare församlingen. Den har en koppling kabelnät fäst vid den.
2.
Avlägsna kopplingen ledningsnätet från glödlampan. Släpp låsfliken på kontakten och dra bort glödlampan. Lägg det åt sidan.
3.
Leta låsringen på baksidan av strålkastare församlingen. Vrid låsringen 1 /8 av ett varv motsols så att låset släpps från strålkastare montering. Ta bort låsringen och ställ in den på ett säkert ställe.
4.
Ta bort glödlampan från strålkastaren montering, dra den rakt bakåt mot motorn. Kassera den gamla lampan, om du återanvänder lampor i Jeep.
5.
Sätt i en ny glödlampa i strålkastare församling. (Var noga med att inte vidröra glaset när du hanterar glödlampan. Oljor från dina händer kan göra att den överhettas och splittras. )
6.
Installera ringen strålkastare låsa på strålkastare församling och vrid det medurs 1 /8 av en sväng för att låsa lampan i församlingen. Anslut kontakten ledningsnätet till den nya glödlampan, se till att det platser helt på lampan.
7.
Flytta till det motsatta strålkastare och upprepa processen att ersätta den andra lampan. Slå på belysningen att verifiera att de fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur reparera torkarna på 2005 sobel
hur man sparar pengar och energi med din bil
Hur konvertera från MPa & GPA för att psi
hur man rengör strålkastarna objektiv på en 2003 maxima
Så här handlar för bilmotorer
hur man tar betalt gel batterier
hur du tar bort en främre fjärdedel panel
Hur ändrar jag den nedre bussningar kontroll arm i min 2003 BMW 325i?
hur man röra upp auto måla med en airbrush
hur man byter chocker på en medborgerlig