hur du hittar din Volvo kod radio trygghet för gratis

hur du hittar din Volvo kod radio trygghet för gratis

Radion säkerhetskoden är ett stöldskydd på din Volvo sedan eller vagn. Om batteriet har körts ned eller bortkopplad säkerhetsegenskapen blockerar radio från att slås på

Du behöver:. .
Tillgång till internet


1

När du slår på radion kommer det att vara tyst och ordet "kod" visas på LED-displayen.
2.
kod är en fyrsiffrig kombination av 1 och 6 att du slår in med snabbvalsknapparna (1 till 6). Du har tre försök att slå det rätt. Om du använder upp dina tre försök radion låset, men oroa dig inte. Om lämna bilen utanför i två timmar låset återställs och du kan börja om.
3.
Om du inte vet koden finns det två sätt att ta reda på. Du kan kontakta Volvo och fråga dem. Du behöver VIN-nummer och ID. Det enklaste sättet att göra detta är att gå till Volvo. com och fylla i ett formulär kundkontakt (som ber för VIN och telefon dagtid). Om du lämnar in online formulär kommer ett rep från Volvo ringa dig inom 24 timmar.
4.
Om du är i en större brådska, kan du ringa din lokala Volvohandlare och be dem att slå upp det. Detta brukar fungera men ibland kommer de att försöka ta ut.
5.
Om du är mekaniskt händig, då kan du dra radion ut (försiktigt, inte dra ut trådarna) och koden kommer sannolikt att skrivas på ett klistermärke som fästs på baksidan av radion.

tips och varningar


 • inte betalar! du får detta gratis.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning av en krängningshämmare
  hur man ändrar bilsäten
  hur man ger ut en bränslefiltret från ett bränslefilter
  hur man får luktar ur bil läder
  hur buff metalliska akryl lackfärg på bilar
  hur man ändrar skiva kuddar på en Toyota Corolla
  Jeep Liberty bälte avlägsnande
  hur man byter bakljus montage på Santa Fe
  hur du återställer maint.
  hur man byter olja i en Jetta TDI