hur du ändrar strålkastaren glödlampa på en Harley Davidson motorcykel

hur du ändrar strålkastaren glödlampa på en Harley Davidson motorcykel

Byta glödlampan på en Harley-Davidson blir en nödvändighet när lampan brinner ut, och det så småningom kommer att brinna ut. Det kan bränna ut på en mörk och regnig natt när du är på väg, eller kan bränna ut innan du ens kommer på din motorcykel för dagen. Oavsett när det brinner ut, är det en riktig besvikelse eftersom det är det i de flesta, om inte alla stater, som du har en fungerande strålkastare på din cykel. Det är därför jag alltid rekommenderar bär ett reservbatteri glödlampa, en ren strumpa eller handskar (latex fungerar bra), och några säkringar och verktyg tråd när man rider.

Det är ganska lätt att byta glödlampan om du följer några enkla steg och försiktighetsåtgärder. Öva dessa steg på ett icke-riddag i bekvämligheten av ditt garage eller uppfart så om det händer någon gång när du är ute och red, kan du göra ändringen snabbt, enkelt och säkert och komma tillbaka på vägen och rida.

Innan du börjar ändra glödlampan på din Harley Davidson motorcykel, se till att du har rätt glödlampa och verktyg. I de flesta fall är detta antingen en stjärnskruvmejsel eller en liten skiftnyckel. . Har dessa om på din plats eller marken, färdig att använda

Du behöver:
Liten verktygssats med stjärnskruvmejsel, små skiftnycklar och eventuellt verktyg tråd
. .


1.
Ta bort strålkastaren huset och objektivet klämringen. Detta är oftast höll hårt på plats med skruvar eller små bultar. När du tar bort klämman, vara noga med att inte släppa linsen och glödlampan. Dra objektivet huset rakt ut något för att avslöja baksidan av lampan och ledningar.
2.
Ta del av hur ledningsnätet ansluts till glödlampan. Koppla ledningarna, försiktigt, från ljuset terminalen på baksidan av objektivet bostäder. Dra på wireterminalen fall inte trådarna.
3.
Ta del av hur den gamla glödlampan är installerad. Ta bort den gamla glödlampan. Detta utförs vanligtvis genom att vrida lampan för att låsa upp den ur huset.
4.
Använda behandskade eller socked hand (s), plocka upp de nya Harley Davidson glödlampan och vrid det på plats i huset på samma sätt den gamla lampan var placerad.
5.
Anslut ledningarna. Se till att selen reattaches på samma sätt den gamla gjorde. Jag rekommenderar på denna punkt tillfällig placering av linsen bostäder tillbaka i strålkastare hölje och tillämpa el för att kontrollera att glödlampan brinner korrekt. Om du har en andra uppsättning händer, har dem hålla den.
6.
Sätt tillbaka ringen objektivet huset och drag. Dra inte åt eller kan du knäcka ditt objektiv eller varp strålkastare höljet.
7.
Städa upp och packa dina verktyg. Du är klar och din nya lampan bör ge dig miles och miles väl upplysta rider. Glöm inte att köpa en ny reservdel glödlampa. En ny lampa kan pågå under mycket lång tid, eller det kan blåsa på dig direkt. Jag har sett detta hända när det var dåligt ledningar, vilket innebär att du har ett djupare problem än en dålig lampa. Ride säker!

Tips och varningar


 • Vidrör aldrig glödlampor med bara händer.
 • Inspektera ledningar, det kanske inte lampan
 • Använd rätt verktyg eller du kan skada krom
 • Håll ett extra lampa hela tiden
 • Practice när du inte har bråttom eller frustrerad på vägen
 • Om du ändrar din glödlampa på den sida av vägen, se till att göra det klart från trafik och väl av vägen.
 • Kontrollera att alla strömmen är avstängd innan du börjar


 • Relaterade artiklar


  hur man byter krängningshämmaren buskar
  hur man välja rätt förlängd garanti för din bil
  hur du tar bort en GMC smog pump
  hur man öppnar en bil fönster från utsidan
  hur man hittar de bästa däcken för din bil
  hur du tar bort solskyddet på upptäcktsresande
  hur man flytta ett bilbatteri
  hur man byter en trissa på en Buick servopumpen
  varför min bil går varm
  hur man byter en Nissan Maxima tillbaka till Fahrenheit på displayen