Hur får man en konstläder (läder knockoff) kupén ren

Hur får man en konstläder (läder knockoff) kupén ren

Har ett fordon med en konstläder interiör och finner ingen produkt som du köper kommer att rensa det tillräckligt? Så här gör det

Du behöver:.
Stålull
. Flytande tvättmedel.
Rag.
Liten hink eller skål med varmt vatten.


1.
När du har alla dina leveranser, ta stålull och doppa den i varmt vatten. Lägg sedan en matsked eller så av flytande tvättmedel på stålull. Hitta en instegsskydd eller smutsig del av bilens interiör och lätt gnugga i en cirkulär rörelse i några sekunder. Stålull är mycket nötande och du bör se till att det finns gott om tvål på det hela tiden.
2.
När du har gnuggat försiktigt på instegsskydd eller bets i ett halvt minut eller så, tar din trasa och doppa den i varmt vatten. Efter det är mättat, ring ut det för att inte få för mycket vatten på klädseln. Torka varsamt återstoden stålull och tvål av av det område du har arbetat med att se om den är ren än.
3.
Om du behöver arbeta på det lite mer, kom ihåg att använda mer diskmedel till stålull och arbete försiktigt i cirkelrörelser. Denna metod kan ta dig en liten stund, men jag försäkrar er, det finns ingen spray produkt som du köper som kommer att detta billigt eller arbete.

Tips och varningar


 • Se till att du använder detta endast på konstläder material som vissa delar av din bil kan vara faktiska läder såsom växelspaken, etc.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en säkring bilradio
  hur man blöda av gasledningen att byta bränslefilter på en 2002 Ford F-150
  hur man stämmer en bilens luft-bränsleförhållande
  hur man får mer pengar på din bil
  vad är bakre differential service?
  hur du tar bort en Dodge syresensor
  hur man beräknar hjul billigt
  hur man ändrar en F150 bränslefilter
  hur du lägger vätska till en manuell växellåda i en 1993 Ford Probe
  kan återställa gummimattor