hur man programmerar en Keyless post för en 1997 saturn

hur man programmerar en Keyless post för en 1997 saturn

Om batterierna i din 1997 Saturnus fjärrstyrning fjärrkontroll dö, eller om du har köpt en extra fjärrkontroll, kan du behöva instruktionerna att (åter) program det innan din Saturnus kommer att lyda fjärrkontrollens signal. En Saturn återförsäljare kan ta ut $ 50 till $ 100 för att programmera din fjärrkontroll (s). Observera att Saturn S-serien "programmering procedur raderar alla tidigare fjärrkontroller från minnet, så du måste programmera om alla dina fjärrkontroller på en gång

Du behöver:
Wire med bara slutar

1.
Sätt in nyckeln i tändningslåset, lämnar den i "Off".
2.
Leta dataporten sitter under instrumentbrädan på förarsidan. Det ser ut som ett gammalt skrivarens parallellport, med två rader av knapphålen -. . Åtta pinnar per rad
3
Kontrollera att det inte metallkontakterna i position 4 och 8. (Raden med positionerna 1 till 8 är bredare än det andra raden, med den bredare rad på toppen, stift 1 till 8 läsa vänster till höger. )
4
in den skalade ändarna. av en tråd i positionerna 4 och 8. Bilen bör bekräfta att du är nu i programmeringsläge genom att låsa och låsa upp dörrarna. Låt kabeln på plats under hela programplaneringen.
5.
Håll "Lock" och "Unlock" knappar på en av dina fjärrkontroller tills dörrarna låsa och låsa upp, för att bekräfta programmering framgång. Det kan ta upp till 30 sekunder.
6.
Upprepa steg 4 med alla andra fjärrkontroller som du vill arbeta för din bil, inklusive alla tidigare programmerade fjärrkontroller. Avsluta programmeringen av varje distans inom en minut att slutföra den tidigare fjärrkontrollens programmering.
7.
Bort kabeln från hamnen för att lämna programmeringsläget.

tips och varningar


 • ovanstående instruktioner fungerar för 1997 S-serien. Om din modell är annorlunda, kan anvisningarna inte fungerar. Om inte, ring runt till olika återförsäljare för att se om någon kommer att ge instruktioner för gratis.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer krockkudde indikeringslampan på en Nissan Quest
  hur man byter olja med mityvac broms luftskruv
  hur du ändrar bältet på en Dodge stealth
  hur du tar bort en GMC smog pump
  hur man kör bil i backväxel
  hur du tar bort en Dodge syresensor
  hur ändrar kylarvätska i en S-10
  hur man flytta ett bilbatteri
  hur man installerar en bränslepump på en Ford Escape
  hur man rengör en MAF-sensor på en 2001 ford explorer