hur du ändrar strålkastarna på en 2003 Trail Blazer

hur du ändrar strålkastarna på en 2003 Trail Blazer

En strålkastare på 2003 Chevy Trailblazer kan kräva att man ändrar om det inte lyser upp eller om hög eller låg balk är ute. Medan glödlampor kan ändras genom att ta bort dem från plast strålkastare församling, måste du ta bort verktyget från lastbilen för att ta bort lamporna. Monteringen glider lätt ur framför lastbilen efter att ha släppt ett par klipp och kräver bara grundläggande handverktyg

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel


1
. .
Ta bort grillen från framför dig Trailblazer. Arbetet runt kanterna av grillen och knäpp klippen lös att behålla den. Ställ grillen undan på ett säkert ställe.
2.
Lokalisera de två behåller flikar som sitter på toppen av strålkastare församlingen. Tryck nedåt på de två klippen och skjut strålkastare församling framåt.
3.
Avlägsna kopplingen ledningsnätet från baksidan av strålkastare samla genom att släppa låsfliken och dra kontakten är fri. Ta bort parkeringsljus och sidomarkeringslyktor ljus från aggregatet genom att vrida hylsor moturs, dra dem rakt ut.
4.
Skjut strålkastare församling ur bilen. Ta bort luckan från den bakre delen av strålkastare församling med en stjärnskruvmejsel för att ta bort fästskruvarna. Koppla den elektriska kontaktstycket från glödlampan.
5.
Vrid glödlampan moturs och ta bort glödlampan. Sätt i det nya glödlampan i huset. Anslut den elektriska kontakten och sätt tillbaka luckan. Sätt i skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
6.
Skjut strålkastare församling tillbaka in i lastbilen och sätter i sidomarkeringslyktor och ljus parkering i huset. Vrid uttag medurs för att låsa dem på plats.
7.
Installera strålkastare kontakten kabelnätet i strålkastare montering, se till att det snäpper på plats. Engagera klämmorna som håller fast strålkastare montering i bilen. Upprepa denna process på motsatt strålkastare.
8.
Placera grillen tillbaka på framför lastbilen och knäpp fast den klämmorna. Slå på strålkastarna så att de båda jobbar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en fender på en Camaro
hur till check transmissionsolja i en 98 Malibu
hur man byter oljetråget på en 2000 Jeep Grand Cherokee
Hur tar jag bort tejp från min bil?
hur man rengör svart stänkskärm nödraketer
hur man byter servopumpen på en Saturn
hur man rengör en Silverado syresensor
hur du ändrar bromsarna på en Cheva Colorado
hur man byter ett oljefilter på en Colorado
hur man läser smita lastbil nummer identifiering av fordon