Hur man monterar ett batteri i bagageutrymmet på en bil

Hur man monterar ett batteri i bagageutrymmet på en bil

Med dagens höga kompression motorer och ultrahög spänning tändsystem, är en uppgift för bilens batteri tufft. Lägg till ekvationen en eftermarknad stereo och en mobiltelefon laddare eller kanske en mobil DVD-spelare och din avgiftssystem är benägen för ett misslyckande. Om du bor i en väldigt kall miljö kan du behöva en annan anledning att ha extra veva makten i vintern. Trots allt, om ett batteri är bra, då skulle två vara ännu bättre

Du behöver:. .
Wrench
Borra motorn.
Borr.
Avbitartång.
Wire (batterikabel).
Kabelskalare.
Terminal slutar.
Batteribox.
Batteri.
Plast zip-talet.


1.
Parkera fordonet. Stäng av motorn. Öppna huven och koppla bilens batteri genom att ta bort den positiva polen samband med en skiftnyckel. Ställ batterikabeln åt sidan.
2.
Bestäm platsen för det andra batteriet. Stammen är den bästa och säkraste plats.
3.
Montera batteriet. Placera din nya batterilåda i fordonet. Placera en borr i borrmaskinen motorn och borra igenom batterilådan s montering flikar och in i kofferten. Borra ett extra hål bredvid batteriet rutan för batterikabeln att köra igenom. Använda monteringsdelen som följde med batterilåda, placera bultarna genom flikarna på rutan och de hål du borrat. Dra åt alla utom en av dem med en skiftnyckel.
4.
Wire batteriet. Kör en bit batterikabeln tråd från den positiva sidan av det nya batteriet genom hålet som du borrat i bakluckan på bilen och att den positiva sidan av det befintliga batteriet. Använd plast zip-band för att hålla kabeln längs ramen, i motorrummet och ur vägen för rörliga delar och värmekällor. Med hjälp av en kabelskalare, ta bort precis tillräckligt av kabeln skyddande plast beläggning så att du kan crimp en ände i varje ände av kabeln. Fäst ena änden till den positiva polen inlägget varje batteri. Kör en liten längd av kabeln från den negativa sidan av det nya batteriet till en växande fliken på batteriet rutan. Skala änden av kabeln i båda ändar och återigen crimp på kabelanslutningarna med klämtång. Fäst ena änden av kabeln till fästbulten att du lämnat löst på batterilådan. Placera bult genom fliken och dra åt med skiftnyckel. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa sidan av det nya batteriet. Detta kommer att marken din nya batteriet till fordonets chassi. Anslut bilens ursprungliga batterikabeln och dra åt med en skiftnyckel. Stäng huven.

Tips och varningar


 • Med en djup cykel marin batteri kommer att ge mycket mer kall motorn startar makt.
 • Använd aldrig tunn tråd när man formar batterikablarna. Det kan bli överhettad och orsaka brand.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort lager motorfäste skär
  Hur man vet om en kuggstång är dålig
  hur man byter syntetisk olja med vanlig olja
  hur man byter bromsbackar på en saturn ion
  syntetisk olja kontra normal
  hur man använder syntetisk olja för inkörning
  Hur man testar en magnetbrytare
  hur man förbereder en metallyta för polering
  hur man installerar Jeep Grand Cherokee strålkastare
  Vilka är de olika bil-olja viskositeter?