hur du ansluter vakuummätaren i en Subaru

hur du ansluter vakuummätaren i en Subaru

Vakuummetrar är användbara mätare som visar mängden vakuum dras av motorn. Vakuummetrar är till hjälp vid fastställandet av bränsle som används vid olika gaspådrag positioner, eftersom det finns ett direkt samband mellan ökningen i vakuum tryck och den mängd bränsle som används. De kan också användas för att diagnostisera problem med en motor om den inte fungerar korrekt

Du behöver:. .
Plast tee montering
Gummislang, om det inte ingår med vakuummätare.
C-klämmor eller band zip.
Vampire klipp.


1.
Loss slangen bromsen vakuum och installera vakuummätare till slanganslutningen på monteringsplattan. Detta gör att du kan testa tomgång vakuum. För en permanent vakuummätare installationen genom att följa de återstående stegen.
2.
Leta insugningsundertryck linjen. Det är ansluten till insugningsröret. Kapa linan och sätt in plast tee montering. Zip tie eller c-klämma linjen till tee montering.
3.
Fäst gummislangen till den öppna delen av tee montering i en zip-slips eller c-klämma. Mätare kräver antingen slangen köras direkt till mätaren eller har en sensor som skickar en elektronisk signal till mätaren. Om det finns en sensor, anslut slangen till givaren, och kör ledningarna från sensorn genom en öppning i brandväggen och in i kabinen. Om ingen sensor, kör slangen genom samma öppning, och ansluta den till hulling på mätaren.
4.
Anslut kabelareor. Kontrollera med den manual som följde med mätaren att avgöra vad varje kabel färg användas till. De flesta mätare måste vara ansluten till fabriken makt och belysning ledningar. Titta bakom fabriken mätarna eller stereo kolumn för fabriksinstallerade makt och ledningar belysning. Använd vampyr klipp att ansluta kabelareor till fabriken sladdar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort vindrutetorkarna från en Saab
hur man mäter en drivaxel
hur du tar bort vallan från plast auto trim
hur kontrollerna av bromsbelägg på ett för sig lastbil
hemlagad defroster
hur du lagrar en Ford
orsakerna till generatorn diod fel
Hur man testar ford spole förpackningar
hur man kan förbättra gas körsträcka med nya lambdasonder
vad man ska göra för en frusen bilbatteri