hur man rengör vinyl tak

hur man rengör vinyl tak

Vinyl tak på cabrioleter, som ibland kallas rag topp tak, är ett tillbehör som ger en sportig touch någon bil. Ta hand om din vinylen kräver att man håller det rent och ordentligt återfuktad för att förhindra uttorkning och sprickbildning av tyget. De metoder för att rengöra vinyl är enkla att göra och kan göras av vem som helst, det är bara en fråga om att vara medveten om vad som är bra för vinyl taket och vad som kan skada den övre

Du behöver:
rena trasor.
Hink.
Vinyl Rengöringsskum
. Vatten.
Vinyl skyddsmedel.
Mjuk borste.


1.
Rengör sav och fågelspillning så snart som möjligt med en nylonborste och vatten. Om spillning eller SAP kvar på vinyl, tillämpa Rengöringsskum till området och låt det sitta i några minuter innan skrubbning bort. Skölj med rent vatten och torka med en ren trasa för att avlägsna rester.
2.
Tvätta toppen när du tvättar bilen. Applicera vinylrengöring upp till toppen och låt det sitta medan du tvättar resten av bilen. Återgå till början när du är klar rengör resten av bilen. Skrubba upp i cirkulära rörelser över hela toppen. Skölj med vatten och med torr trasa. Ansök vinyl Protectant till toppen, gör det möjligt att torka.
3.
Använd automatiska biltvättar som har vattenstrålar och hängande dukar. Biltvätt att ha tunga fat penslar kan repa och skada vinylen.


Relaterade artiklar


syntetiska vs mineraloljor
hur man förbereder en metallyta för polering
Ford Taurus prestanda tips
hur man vinterförbereder en roadtrek
Hur du tar ut oljan i en tank
pulverlackering avlägsnande
hur reparera vinylsäten
hur man bränner används automatisk olja
hur man byter en jeep däck
hur du tar en blixt från en säng